AllShield

AllShield

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden zakelijke verzekeringen kijkt naar AllShield brandveilige dakcoating als maatwerk

eid van het gebouw. Een belangrijk aspect hierbij is de integratie van brandveilige oplossingen, zoals onze A1 brandveilige coating.

Nationale Nederlanden’s Aanpak:

  • Maatwerk in Verzekeringen: Nationale Nederlanden begrijpt dat elke situatie uniek is en biedt daarom maatwerk in hun verzekeringsopties. Dit betekent dat ze niet standaard een specifieke brandveilige coating zoals AllShield Blue als verplichting opleggen, maar deze wel meewegen in hun risicoanalyse.
  • Aandacht voor Brandveiligheid: Bij de beoordeling van de verzekerbaarheid van gebouwen neemt Nationale Nederlanden brandveiligheid serieus. De aanwezigheid van brandveilige oplossingen zoals AllShield Blue kan een positieve invloed hebben op de verzekeringsvoorwaarden.

Allshield Coatings’ Rol:

  • Innovatie in Brandveiligheid: Allshield Coatings levert met AllShield Blue een innovatieve, A1-geclassificeerde brandveilige coating, die bijdraagt aan het verhogen van de brandveiligheid van gebouwen.
  • Verbetering van Verzekerbaarheid: Door het toepassen van onze brandveilige coating kunnen de risico’s van brand significant worden verminderd, wat de verzekerbaarheid van een gebouw kan verbeteren.

Voordelen voor Klanten:

  • Geoptimaliseerde Veiligheid: Met AllShield Blue wordt een extra laag veiligheid toegevoegd aan uw gebouw, wat essentieel is voor de bescherming tegen brand.
  • Mogelijk Gunstigere Verzekeringsvoorwaarden: De integratie van AllShield Blue in uw gebouw kan leiden tot gunstigere verzekeringsvoorwaarden bij Nationale Nederlanden, dankzij de verminderde risico’s.

Samenwerking voor Veiligheid:

  • Gezamenlijke Focus: De samenwerking tussen Allshield Coatings en Nationale Nederlanden weerspiegelt de gedeelde focus op het verbeteren van de veiligheid van gebouwen en het bieden van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen.
  • Innovatie en Duurzaamheid: Zowel Allshield als Nationale Nederlanden zijn toegewijd aan innovatie en duurzaamheid, wat zich uit in producten en diensten die de veiligheid en duurzaamheid van gebouwen bevorderen.

Voor meer informatie over de gebouwenverzekeringen van Nationale Nederlanden en hoe AllShield Blue daarbinnen past, bezoek de website van Nationale Nederlanden. Ontdek hoe onze samenwerking met verzekeraars zoals Nationale Nederlanden bijdraagt aan een veiligere en duurzamere toekomst.

Bezoek Nationale Nederlanden Gebouwenverzekering voor meer details.

Voor meer informatie vul dit formulier in en we komen snel bij je terug.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.