AllShield

AllShield

Wij zijn Allshield

Samenwerking met Dura Vermeer

Per 1 januari 2021 is ons partnerschip met Dura Vermeer ingegaan! Dura Vermeer investeert in AllShield en wordt hiermee deels eigenaar van dit bedrijf. AllShield wordt onderdeel van het bedrijvenportfolio van Dura Vermeer Infra Participaties.

Veiligheid op nummer één

Dura Vermeer is een familiebedrijf die zich richt op het creëren van lange termijn waarde en op duurzame relaties met hun klanten, medewerkers en partners. Ze hebben een sterk regionale verankering met hun twintig zelfstandige werkmaatschappijen. Hun kernwaarden zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar de allerbelangrijkste kernwaarden is veiligheid.

AllShield Coatings B.V. ontwikkelt, produceert en levert levensduur verlengende minerale coatings. De coatings zijn van waarde voor de infrasector omdat ze een hoge hechtsterkte met beton én een lange levensduur hebben. De coatings worden onder andere gebruikt voor snelle betonreparaties wanneer betonnen constructies verouderd zijn, als preventieve, beschermende en levensduur verlengende coating voor kunstwerken, en als brandwerende beschermlaag in tunnels. Met een snelle en werkbare uithardingstijd, een hoge zuurbestendigheid en een duurzaam karakter, bieden de coatings een mooie oplossing voor onder andere uitdagende vervanging en renovatie opgave van kunstwerken.

Krachten bundelen

Met deze samenwerking verbinden we de diepgaande materiaalkennis van AllShield met de uitvoerings-, markt- en applicatie-kennis van Dura Vermeer. Hiermee hebben we gezamenlijk een unieke positie in de markt.