ALLSHIELD

AllShield

Compliance

Brandwerendheid is een van de speerpunten van AllShield en om aan de vereiste normen te voldoen worden er veel testen uitgevoerd veelal bij de bekende testcentra van Efectis in Bleiswijk en Troned te Enschede. Daarnaast voert AllShield testen door die de levensduur en toepasbaarheid van het AllShield Systeem bewijzen zoals o.a. vriesdooi, winduplift voor daken en gevels, beloopbaarheid en veroudering. Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van doorgevoerde testen en/of de gebruikte instrumenten.

Compliance-AllShield-Dutch-Company

Brandwerendheidstest

SBI brandwerendheidstest bij Efectis voor het INpakt/AllShield gevelisolatiesysteem. De test werd uitgevoerd met de standaard steenpanelen en een isolatiepakket van 10 cm Kingspan Unidek EPS. Het bijgevoegde testrapport laat een uitstekend resultaat zien!

Compliance-AllShield-Dutch-Company

Oventest

Oventest met een coating van AllShield Red voor bescherming van beton in tunnels en parkeergarages. De testen worden volgens de RWS curve uitgevoerd op de eigen oven van AllShield waarbij maximum temperaturen van 1350°C worden bereikt.
voordelen-voor-zonnepanelenleveranciers-Compliance-AllShield-Dutch-Company-voordelen-voor-verzekaars

Brandtest

Brandtest bij Troned in Enschede waarbij de AllShield coating voor platte daken getest wordt in combinatie met een brand in PV panelen.

Levensduurtest

Levensduurtest voor de AllShield Blue dakcoating waarbij de weersomstandigheden in een versneld/scherp ritme worden doorgevoerd zodat de veroudering kan worden vastgesteld.

Trek/druk bank

De trek/druk bank zoals deze bij AllShield in Nieuwerkerk is geïnstalleerd voor het meten van de prestaties van de verschillende AllShield producten.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.