ALLSHIELD

AllShield

BetonCoating en betonreparatie

Allshield black: Betoncoating en betonreparatie

Afspuiten van betonbak van ondergrondsevuilcontainers met AllShield Black

AllShield Black Coating is een hoogwaardige, duurzame en innovatieve coating die perfect geschikt is voor betonreparatie en -coating. We hebben al succesvolle projecten op ons naam staan, zoals de reparatie van een betonnen steiger in de haven van Rotterdam, het coaten van betonnen huisvuilcontainers en de reparatie van betonnen dakbogen van een oud fabrieksgebouw. We zijn klaar om onze expertise te gebruiken om nieuwe klanten te helpen bij het behouden en beschermen van hun betonnen constructies.

Voordelen van AllShield Black Coating

 

Onze AllShield Black Coating wordt op de ondergrond gespoten en biedt vele voordelen, waaronder:

Snelle reparaties met minimale overlast: Onze coating maakt snelle reparaties van verouderde betonnen constructies mogelijk, waardoor de downtime van uw constructie tot een minimum wordt beperkt en de overlast voor uw bedrijf of omgeving wordt verminderd.

Efficiëntie: Met een snelle maar werkbare uithardingstijd wordt de beschikbaarheid van het object gemaximaliseerd. Naast het beschermen van bouw- en kunstwerken zijn de coatings van AllShield uitermate geschikt als effectief hechtmiddel voor de productie van prefab onderdelen.

 

 

Bijzondere eigenschappen van AllShield coating

Extreem sterk als dunne laag, zuurbestendig, water- en vuilafstotend, sneldrogend en brandwerend – dit zijn slechts enkele unieke eigenschappen van de coatings van AllShield.

Duurzaam: AllShield coatings zijn duurzaam vanwege de natuurlijke ingrediënten, de geringe CO2-voetafdruk en het energiezuinige productieproces. Daarnaast verlengen onze coatings de functionele levensduur van de gebouwde omgeving.
Oplossingen op maat

Als innovatieve en flexibele organisatie zijn wij in staat om oplossingen op maat te bieden voor betonreparatieprojecten. Met onze ervaring in diverse infra toepassingen bieden wij oplossingen die precies aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.
Als u een betonreparatieproject heeft waarvoor u onze expertise nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en samen met u te werken aan een succesvolle en duurzame oplossing voor uw betonnen constructies.

We zijn opzoek naar nieuwe projecten dus aarzel niet contact op te nemen als je een beton uitdaging hebt.

voordelen-voor-dakeigenaren-about-us-Het-nieuwe-gemaal-Leenders-te-Wanneperveen-is-een-karakteristiek-pand-passend-bij-de-historie-van-het-gebied-allShield-Coating-AllShield
Coating

Duurzaam gemaal

Het nieuwe gemaal Leenders te Wanneperveen is een karakteristiek pand passend bij de historie van het gebied. Bij de bouw van dit gemaal in 2022 was duurzaamheid het uitgangspunt en zo koos het Waterschap Drents Overijsselse Delta voor een robuust

Lees verder »

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.