ALLSHIELD

AllShield

Deskundigen

Bij AllShield erkennen we het belang van expertise in elk vakgebied. Wij geloven dat onze producten, ontwikkeld voor een divers scala aan markten, op hun best presteren wanneer ze worden ondersteund door deskundig advies.

Ons netwerk van deskundigen is ons meest waardevolle activum. Zij zijn professionals in hun respectieve vakgebieden en hebben een diepgaande kennis van onze AllShield-producten. Hun unieke combinatie van vakspecifieke expertise en kennis van AllShield stelt hen in staat om uitstekend advies te geven over hoe onze producten het beste kunnen worden toegepast.

Deze deskundigen staan klaar om eindgebruikers op de meest effectieve manier te begeleiden. Met hun expertise en grondige kennis van de AllShield-producten kunnen ze gedegen advies en begeleiding bieden bij het gebruik ervan.

Oom Verzekeringen partner van INpakt
Verzekeraar

OOM Verzekeringen

Wilt u een brandverzekering afsluiten? OOM Verzekeringen is specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Vaak gaat het om risico’s die reguliere brandverzekeraars niet willen of kunnen verzekeren.

Harrie Munnik Brandadvies
Adviseur

Harrie Munnik Brandadvies

Met zijn natuurkundige achtergrond en kwart eeuw werkervaring in kritische brandveiligheidsvraagstukken bij ondermeer Drents en Groninger museum, Kop van Oost, de Tweede Kamer, Interpay, TU Delft en het Scheepvaarthuis, heeft Harrie Munnik exact in kaart waar het beter en slimmer kan. Als echte teamspeler coördineert en regisseert Harrie vele mogelijkheden om brandveiligheid te verbeteren.

Gevelspecialist

INpakt gevelpanelen

Het INpakt gevelpaneel is een gevelsysteem met een traditionele bakstenen look-and-feel dat heel snel aan te brengen is tegen lage kosten! In nieuwbouw maak je met INpakt gevelpanelen het buitenspouwblad. Bij renovatie (na-isolatie) – voor het gasloos maken – van bestaande bouw is het INpakt gevelpaneel de bakstenen toplaag voor de nieuw toe te voegen gevelisolatie.

exclusieve schoorstenen
Prefab

Exclusieve Schoorstenen

Wij ontwerpen, maken en plaatsen prefab schoorstenen. U bepaalt zelf wat u wilt: van vorm tot afwerking. Wij zorgen voor de kwaliteit die u van de vakman verwacht. Een geïsoleerde, brandwerende en waterdichte prefab schoorsteen is de basis. Het eindresultaat is gegarandeerd functioneel én fraai. Hoe wij dat zo zeker weten? Wij maken alles zelf.

Dakdekker

Total Roof Care

Total Roof Care, uw dakdekker uit Zwijndrecht. Total Roof Care realiseert alle mogelijke dakwerken voor u.

Logo pwd partner van AllShield
Adviseur

PWD Combinatie

PWD combinatie vindt dat mensen in elk gebouw zorgeloos moeten kunnen werken en wonen. Brandveiligheid is een belangrijke voorwaarde om dit te realiseren. Daarom geloven wij in gedegen advies, professionele implementatie van brandveiligheid en een helder beheerplan, dat we structureel uitvoeren.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.