ALLSHIELD

AllShield

EPS beschermen met onze coating

Veiliger EPS-gebruik met AllShield Coating

Voor EPS-verwerkers die de brandveiligheid van hun producten willen verhogen, biedt onze AllShield coating een doeltreffende oplossing. Deze speciaal ontwikkelde bescherming verhoogt niet alleen de veiligheid van EPS in diverse toepassingen maar zorgt er ook voor dat deze materialen bijdragen aan een veiligere omgeving.

Resultaat NEN 6063:2015 onze classificatie: B - s1, d0

Onze coating is getest volgens de testmethode. De resultaten van de test zijn indrukwekkend, geen enkel product komt zelfs maar in de buurt van onze bescherming. B klasse brandbescherming zonder rook en zonder verspreidingsrisico! En als je dan de onderstaande tabel bekijkt, dan zie je dat het niet met hakken over de sloot is, maar zeer ruim binnen de normen valt.

AllShield inbranding EPS NEN 6063

Praktijkdemo: EPS bescherming tegen heftige branden

We hebben een demonstratiekamer gebouwd met EPS en afgewerkt met onze All Shield coating om de effectiviteit ervan in de praktijk te tonen. In ons filmpje ziet u hoe deze kamer, ondanks een heftige brand, beschermd blijft en het EPS niet tot ontbranding komt. Dit bewijs toont de kracht van onze coating en hoe het kan bijdragen aan een aanzienlijk veiligere toepassing van EPS in bouwprojecten.

Voordelen van AllShield Coating voor EPS:

 

  • Verhoogde Brandveiligheid: Onze A1 coating zorgt ervoor dat EPS-materialen minimaal voldoen aan de B brandveiligheidsklasse, waardoor ze een onbrandbare afwerking krijgen.

  • Breed Toepasbaar: Geschikt voor alle vormen, verhoogt onze coating niet alleen de veiligheid maar ook de veelzijdigheid van EPS in de bouw.

  • Eenvoudige Toepassing: De AllShield coating kan gemakkelijk worden aangebracht op zowel nieuwe als bestaande EPS-producten, zonder complexe veranderingen in het productieproces.

Door te kiezen voor AllShield, kiest u voor een efficiënte en effectieve manier om de brandveiligheid van uw EPS-producten te verhogen. Ons demonstratiefilmpje laat duidelijk zien hoe onze coating in actie komt tijdens extreme omstandigheden, en biedt zo een tastbaar bewijs van de bescherming die het biedt.

A1 onbrandbare coating op EPS brandveilig B

Neem contact op voor meer informatie

Geïnteresseerd in hoe AllShield uw EPS-producten veiliger kan maken? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze coating en hoe u het kunt toepassen op uw producten. Samen maken we de bouw veiliger met innovatieve oplossingen die echt werken.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.