ALLSHIELD

AllShield

TOepassingen van Allshield

TOEPASSINGEN VAN ONZE COATINGS:

voordelen-voor-zonnepanelenleveranciers-Compliance-AllShield-Dutch-Company-voordelen-voor-verzekaars

Brandwerende dakcoating

In de bouwsector worden voornamelijk platte daken met bitumen en/of PVC dakbedekking toegepast. Beide materialen zijn echter zeer brandgevoelig, net als de isolatiematerialen die vaak worden gebruikt. AllShield heeft een innovatieve coating ontwikkeld die deze daken aanzienlijk brandwerender maakt. Bovendien verlengt de coating de levensduur van bestaande daken, wat uitermate belangrijk is bij de installatie van zonnepanelen. Dankzij de witte kleur van de coating wordt zonlicht sterk gereflecteerd, wat resulteert in een hogere energieopbrengst van de fotovoltaïsche panelen.

Inpakt gevelsystemen voor nieuwbouw en bestaande bouw

Gevelafwerking

In de nieuwbouw en renovatie om huizen gasloos te krijgen zijn uiteindelijk slechts 3 dingen van belang. Tijd, kosten en look-and-feel. Het INpakt gevelpaneel is een gevelsysteem met een traditionele bakstenen look-and-feel dat heel snel aan te brengen is tegen lage kosten! In nieuwbouw maak je met INpakt gevelpanelen het buitenspouwblad. Bij renovatie (na-isolatie) – voor het gasloos maken – van bestaande bouw is het INpakt gevelpaneel de bakstenen toplaag voor de nieuw toe te voegen gevelisolatie.

Betonreparatie

De coatings van AllShield worden aangebracht in diverse infra toepassingen vanwege de hoge hechtsterkte met beton en de lange levensduur van de coatings. Zo worden zij toegepast voor snelle reparaties wanneer betonnen constructies verouderd zijn; als preventieve, beschermende en levensduurverlengende coating voor kunstwerken. AllShield Black bindt zeer goed aan beton, EPS, Airex, bitumen, hout, staal en ander metaal.

Brandwerende coating Infrastructuur

De coatings van AllShield zijn zeer geschikt op te worden gebruikt als brandwerende laag in gebouwen en infrastructuur. Doordat je coating direct op beton kan spuiten zijn de kosten voor aanbrengen zeer beperkt. De brandwerendheid van 1300+ °C maakt dat bijna geen brand te heet is voor ons product.

We zijn in de laatste fase van de finetuning van AllShield coating voor deze toepassing. Vraag ons gerust meer.

Minerale Coating voor schoorstenen en prefab bouwsystemen

Prefab bouwelementen en schoorstenen

AllShield Blue mineral spray wordt gebruikt voor de versterking van prefab schoorstenen en andere prefab bouwelementen.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.