ALLSHIELD

AllShield

Brandwerende dakcoatings

Brandbescherming en levensduur verlenging van bitumen daken

De groeiende populariteit van zonnepanelen op platte daken benadrukt het brandrisico van bitumen dakbedekkingen. Verzekeraars stellen daarom strengere brandveiligheidseisen. AllShield Blue is een op mineralen gebaseerde, milieuvriendelijke, innovatieve dakcoating die brandbescherming biedt en de efficiëntie van zonnepanelen verhoogt. De coating scoort A1 in brandtesten en voorkomt vuurverspreiding.

AllShield Blue kan op de bestaande dakbedekking gespoten worden, waardoor verwijdering niet nodig is. Dit maakt het een prijsbewuste en milieuvriendelijke oplossing voor het aanpakken van bitumen daken.

Verlenging levensduur dakbedekking

AllShield Blue vormt een beschermende laag op de bestaande dakbedekking, vermindert weersinvloeden en verlengt zo de levensduur, wat kostbare reparaties of vervangingen vermindert.

Brandbescherming

AllShield Blue is ontwikkeld om brandgevaar tegen te gaan als als zodanig getest voor de NEN 6063:2019 norm. Bij brand biedt de coating een extra beveiligingslaag om schade te voorkomen en vuurverspreiding te beperken, wat de veiligheid van de volledige dakconstructie verhoogt.

Neem contact op voor vragen of persoonlijk advies en laat u doorverwijzen naar gespecialiseerde partners voor offertes op maat. Kies voor AllShield Blue en investeer in een duurzaam, veilig en energiezuinig dak!

 

Warmtewerend

AllShield Blue’s unieke samenstelling heeft een warmtewerende werking. De witte coating reflecteert zonnewarmte en vermindert warmteabsorptie, wat leidt tot lagere binnentemperaturen, aangenamere werkomstandigheden en lagere energiekosten voor koeling.

Branddag 29 juni 14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak. Meer informatie.

Gecertificeerd door Efectis en Kiwa certificaat

Voor brandveiligheid ga je niet over één nacht ijs, we hebben onze dakcoating dan ook laten certificeren door Efectis met als resultaten dat zij 3 keurige certificaten afgegeven hebben: certificaat 1, certificaat 2 en certificaat 3 . En hebben we een KIWA certificaat laten opstellen.

Relevante Nen Normen

Onze coating is getest om te bepalen of deze kan bijdragen aan het
voldoen aan de relevante NEN-normen.

Meer informatie over de testen voor NEN 6063:2019. Deze norm regelt de experimentele bepaling (inclusief klassering) van het brandgevaarlijk zijn van daken bij blootstelling aan vliegvuur en een beperkte warmtestralingsintensiteiten de – nog niet definitieve – NEN 7250. Deze norm geeft prestatie-eisen en (verwijzingen naar) beproevingsmethoden voor de bouwkundige aspecten van zonne-energiesystemen als geïntegreerd onderdeel van, of als los element op, dak- en gevelconstructies van gebouwen.

FAQ brandwerende dakkcoating

In onze FAQ-sectie hebben we een aantal veelgestelde vragen beantwoord om u te helpen meer te weten te komen over AllShield Blue als brandwerende dakcoating. FAQ

Verzekeraars
Wat zijn de voordelen voor verzekeraars van AllShield Blue
dakdekkers
Wat zijn de voordelen voor dakdekkers van AllShield Blue
Dakeigenaren
Wat zijn de voordelen voor dakeigenaren van AllShield Blue
Zonnepanelen
Wat zijn de voordelen voor leveranciers van AllShield Blue

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.