AllShield

AllShield

AllShield Blue Voldoet aan de NEN 7250 Norm: Brandveiligheid voor Bitumen Daken met Zonnepanelen

AllShield Blue Voldoet aan de NEN 7250 Norm: Brandveiligheid voor Bitumen Daken met Zonnepanelen

AllShield Coatings is trots om aan te kondigen dat hun toonaangevende product AllShield Blue voldoet aan de NEN 7250 norm voor brandveiligheid. Deze dakcoating is speciaal ontworpen voor bitumen daken met zonnepanelen en voldoet aan de strikte eisen van de NEN 7250 norm, waardoor het een essentiële oplossing is voor brandveiligheid.

Wat is de NEN 7250 Norm?


De NEN 7250 norm is een Nederlandse norm die de eisen en richtlijnen vaststelt voor de brandveiligheid van zonnepanelen op daken. Het voldoen aan deze norm is cruciaal om te garanderen dat zonnepanelen veilig zijn geïnstalleerd en dat ze de brandveiligheid van het gehele dak niet in gevaar brengen.

AllShield Blue: Een Oplossing voor Bitumen Daken met Zonnepanelen


AllShield Blue is een innovatieve dakcoating die specifiek kan worden toegepast op bitumen daken met zonnepanelen. Het product is getest en voldoet aan de NEN 7250 norm, waardoor het een betrouwbare keuze is voor brandbescherming.

Brandbescherming volgens de NEN 7250 Norm


AllShield Blue biedt een extra beveiligingslaag om schade te voorkomen en vuurverspreiding op bitumen daken te beperken. Het voldoen aan de NEN 7250 norm onderstreept de effectiviteit van dit product in het bieden van brandveiligheid voor daken met zonnepanelen.

Toepassing op Bestaande Bitumen Daken


AllShield Blue kan rechtstreeks op de bestaande bitumen dakbedekking gespoten worden, waardoor verwijdering niet nodig is. Dit maakt het een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor het aanpakken van bitumen daken met zonnepanelen.

Conclusie: Investeer in Brandveiligheid met de NEN 7250 Norm


Met de naleving van de NEN 7250 norm en de specifieke toepassing op bitumen daken met zonnepanelen, biedt AllShield Blue de zekerheid en gemoedsrust die huiseigenaren en bedrijven nodig hebben. Neem contact op met AllShield Coatings voor meer informatie over hoe AllShield Blue kan bijdragen aan uw brandveiligheidsbehoeften volgens de NEN 7250 norm.

NEN 7250 2023 en Zonnepanelen op daken en AllShield onbrandbare dakcoating 1

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.