AllShield

AllShield

Titel: AllShield Brandwerende Dakcoating: 4 mm dikke bescherming voor uw zonnepanelen en dak

Titel: AllShield Brandwerende Dakcoating: 4 mm dikke bescherming voor uw zonnepanelen en dak

 

In een wereld waar duurzaamheid en veiligheid hand in hand gaan, is AllShield uw betrouwbare partner. Onze brandwerende dakcoating, 4 mm dik, wordt aangebracht op uw bitumen dakbedekking onder de zonnepanelen, en is speciaal ontworpen om zowel uw dak als uw PV-installatie te beschermen tegen brand.

Waarom kiezen voor AllShield Brandwerende Dakcoating?

AllShield Brandwerende Dakcoating is niet zomaar een coating. Het is een veiligheidsmaatregel, een investering in de toekomst van uw bedrijf. Met slechts 4 mm aanbrengen, biedt onze coating een ongeëvenaarde bescherming tegen brandrisico’s, waardoor uw PV-installatie en uw dak veilig en efficiënt blijven.

De Kracht van 4 mm: Hoe werkt AllShield Brandwerende Dakcoating?

Onze brandwerende dakcoating werkt door een beschermende laag van 4 mm dik te creëren tussen uw bitumen dakbedekking en uw zonnepanelen. Deze laag is ontworpen om te weerstaan aan de hitte en vlammen die kunnen ontstaan bij een brand, waardoor de schade aan uw PV-installatie en uw dak wordt geminimaliseerd.

AllShield Brandwerende Dakcoating en PV-installaties

Bij AllShield begrijpen we dat zonnepanelen en de veiligheid van uw dak een grote investering zijn. Daarom hebben we onze brandwerende dakcoating, 4 mm dik, ontworpen om naadloos samen te werken met uw PV-installatie en uw bitumen dakbedekking, waardoor het brandrisico niet wordt verzwaard en uw investering veilig blijft.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe AllShield Brandwerende Dakcoating uw zonnepanelen en dak kan beschermen en uw bedrijf groener kan worden.


 

ZOnnepanelen op dak beschermd door AllShield Blue veilig bij brand

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.