AllShield

AllShield

Allshield Coatings en Kingspan hebben samen getest

Allshield Coatings en Kingspan hebben samen getest

Een Innovatieve samenwerking in brandveilige coatings 🌟

Langdurige samenwerking sinds 2016

Sinds 2016 heeft Allshield Coatings in nauwe samenwerking met Kingspan het testen van een geavanceerde minerale dakcoating ter hand genomen. Deze jarenlange samenwerking, gekenmerkt door gezamenlijke inspanningen en innovatie, heeft geleid tot een veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig product dat voldoet aan zowel de huidige als de toekomstige normen in de bouwsector.

Grondige tests en kwaliteitsborging

De ontwikkeling van onze coating omvatte uitgebreide tests, uitgevoerd door gerenommeerde instituten zoals Efectis, Kiwa en SGS Intron. Deze rigoureuze tests hebben ervoor gezorgd dat ons product voldoet aan de NEN 6063:2019 en de in ontwikkeling zijnde NEN 7250 normen, waardoor het een van de weinige brandwerende coatings is die het A1-label echt verdient.

Een nieuwe fase voor Allshield Coatings

In mei 2023, na een succesvolle samenwerkingsperiode en grondige analyse, besloot Kingspan dat coatings buiten hun kernassortiment vallen. Als gevolg hiervan zal Allshield Coatings nu volledig de wereldwijde productie, marketing en verkoop van deze innovatieve dakcoating op zich nemen.

Toekomstgericht en klaar voor uitdagingen

Met de succesvolle afronding van de eerste projecten en de exclusieve verantwoordelijkheid voor verdere ontwikkelingen, staat Allshield Coatings sterk gepositioneerd om deze geavanceerde dakcoating wereldwijd te introduceren. We kijken uit naar het voortzetten van onze missie om de veiligheid en duurzaamheid in de bouwsector te bevorderen.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.