AllShield

AllShield

AllShield Coatings, Zonnepanelendelen en Triax Energy

AllShield Coatings, Zonnepanelendelen en Triax Energy

Uit onderzoek blijkt en ons valt op dat er maar weinig bedrijfsdaken voorzien zijn van zonnepanelen. We horen onderstaande argumenten waarom bedrijven geen panelen plaatsen. Die zijn volgens ons inmiddels allemaal opgelost:

 

  1. Geen geld om te investeren: Lijkt op gelost want bij verschillende bedrijven – zoals ZonnepanelenDelen B.V. kan je panelen leasen zonder dat ze kijken naar je bedrijfscijfers.
  2. Te lichte constructie van het dak: Bedrijven als RABLE hebben montage systemen die dit oplossen en er zijn ultra lichte panelen
  3. Netcongestie: dat is zeker niet overal het geval en voor je eigen gebruik kan je altijd panelen plaatsen. Als je ze maar afschakelt als je niet kan terug leveren
  4.  Brandgevaar en niet verzekerbaar: Met onze AllShield dakcoating kan je wel een verzekering krijgen en lease maatschappijen financieren de kosten van de coating mee.
  5. Ander projecten waren afgelopen jaren makkelijker te verkopen dus geen aandacht bij zonnepanelen leveranciers: Nu de markt van particulieren minder wordt en het laaghangend fruit geplukt is in de zakelijke markt zou dit meer aandacht moeten krijgen.

 

Gelukkig zien Mithat Öztürk van Triax Energie, ABB Foam uit Zaltbommel en ZonnepanelenDelen B.V. dat ook en plaatsen met de AllShield brandwerende coating als ondergrond 2000 m2 zonnepanelen! Iets voor jouw bedrijf?

 

#zonnepanelen #brand #brandveilig #dak #dakcoating #a1brandveilig #bitumen #energietransitie #bedrijventerreinen

 

Allshield, Zonnepanelendelen en Triax Energy tekenen contract voor 2000 m2 zonnepanelen op brandbaar dak

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.