AllShield

AllShield

AllShield op bitumendak van Castelijn

AllShield op bitumendak van Castelijn

De vakantie is voorbij! Meteen een nieuwe klant van 4400 m2 dak🌟

Met trots kondigen we aan wij de eer hebben gekregen om het dak van maar liefst 4400 m² van Castelijn Meubelindustrie B.V. te vernieuwen!

Over Castelijn: Een vooraanstaande naam, bekend voor hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Hun beslissing om met ons samen te werken, onderstreept hun engagement voor duurzaamheid en innovatie. Door het toepassen van de coating kan de bitumen weer lang mee en ontstaat er geen afval!

Voor de medewerkers van Castelijn is er meer goed nieuws! 🍀 Met onze witte dakcoating wordt het dak minder warm. Dit resulteert in een aangenamer binnenklimaat en lagere energiekosten.

Over Allshield Dak Coating: Onze innovatieve dakcoating die is niet alleen brandwerend – waardoor zonnepanelen veilig geplaatst kunnen worden – maar ook duurzaamheid bevorderend. Onze oplossing zorgt ervoor dat verouderde daken een nieuw leven krijgen zonder de noodzaak tot volledige vervanging. Dit heeft een aanzienlijk positieve impact op het milieu.

Wij zijn enorm blij en dankbaar voor deze samenwerking. Samen maken we stappen richting een groenere en veiligere toekomst! 🌍🍃

Wil jij ook goedkoper je dakbedekking vernieuwen, zonnepanelen op je brandbare dak plaatsen of een witte coating op je bestaande dak. Bel ons gerust, in september hebben we nog capaciteit om het aan te brengen.

#AllshieldCoatings #Castelijn #duurzaamheid #innovatie #dakcoating #bitumen #zonnepanelen #wit
#milieu

 

AllSHield Blue brandveilige dakcoating voor Castelijn Meubelen

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.