AllShield

AllShield

Amerikaanse test onbrandbare dakcoating

Amerikaanse test onbrandbare dakcoating

Recent hebben we een belangrijke stap gezet in onze inspanningen om de beste en veiligste coating op de markt te brengen. Na het behalen van indrukwekkende resultaten volgens de Europese normen, hebben we onze blik gericht op de Amerikaanse markt. We hebben een testopstelling gemaakt om te zien of we voldoen aan de specifieke Amerikaanse standaarden en normen. Deze tests waren zo ongelofelijk positief dat we nu voor de zekerheid een zeer grondige analyse uitvoeren om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien.
 

Deze zorgvuldige heranalyse weerspiegelt onze toewijding aan nauwkeurigheid en kwaliteit. Als de resultaten bevestigd worden, zullen we klaar zijn om onze vleugels uit te slaan naar de Verenigde Staten.

 
We kunnen niet wachten om te zien wat de Amerikaanse experts van onze innovatieve coating vinden wanneer zij deze zelf testen.

 

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.