AllShield

AllShield

AON

AON

AON zakelijke verzekingen voor zonnepanelen op brandbare daken denkt aan Allshield onbrandbare dakcoating

Innovatie in Brandveiligheid en Samenwerking met Aon

Bij Allshield Coatings zetten we ons in voor het bieden van topklasse oplossingen in brandveiligheid, specifiek gericht op dakcoatings. Met onze baanbrekende AllShield Blue coating, een milieuvriendelijke en minerale dakcoating, bieden we een effectieve bescherming tegen brand, met name voor daken met zonnepanelen. Dit product voldoet aan de strenge brandveiligheidsnormen zoals NEN 6063:2019, waarbij het niet alleen de verspreiding van vuur voorkomt maar ook de efficiëntie van zonnepanelen verhoogt..

Onze samenwerking met Aon, een vooraanstaande risico- en verzekeringsadviseur, benadrukt onze toewijding aan het bevorderen van veiligheid en duurzaamheid in de bouwsector. Aon’s expertise in brand- en bedrijfsschadeverzekeringen, gecombineerd met hun vermogen om unieke risicoanalyses en maatwerkoplossingen te bieden, sluit naadloos aan bij onze missie om gebouwen veiliger te maken. Door onze onbrandbare dakcoating te integreren in hun risicoanalyse en verzekeringsadviezen, kan Aon hun klanten helpen bij het effectief beheren van brandrisico’s, wat leidt tot een verbeterde brandveiligheid en potentieel gunstigere verzekeringsvoorwaarden.

Deze samenwerking weerspiegelt de evolutie in risicobeheer, waarbij innovatieve producten zoals AllShield Blue een cruciale rol spelen in het verbeteren van de veiligheid en het verminderen van risico’s. Het is een voorbeeld van hoe wij bij Allshield Coatings streven naar samenwerkingen die niet alleen de kwaliteit van onze producten benadrukken, maar ook bijdragen aan een veiligere en meer duurzame gebouwde omgeving.

Bezoek voor meer informatie over onze producten en diensten onze website en ontdek hoe Allshield Coatings samenwerkt met bedrijven zoals Aon om een veiligere toekomst te creëren.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.