AllShield

AllShield

ASR

ASR

ASR, bekend om zijn uitgebreide zakelijke verzekeringsopties in Nederland, omarmt een inclusieve benadering in zijn advies over brandverzekeringen. Een interessant aspect van hun adviesproces is het meenemen van preventieve producten zoals Allshield Onbrandbare Dakcoating als een onderdeel van hun aanbevelingen.

Het Belang van Brandpreventie in Verzekeringsadvies


In de wereld van zakelijke verzekeringen speelt brandpreventie een essentiële rol. ASR erkent het belang hiervan en informeert hun klanten over diverse preventieve maatregelen, waaronder producten zoals Allshield Onbrandbare Dakcoating, die de brandveiligheid kunnen verhogen.

 

Verwijzing naar Allshield Dakcoating als Preventieve Maatregel


In gesprekken met zakelijke klanten wijst ASR op Allshield Onbrandbare Dakcoating als een mogelijke optie voor brandpreventie. Dit product wordt genoemd als een van de vele middelen die kunnen bijdragen aan het verminderen van het brandrisico.

ASR’s Adviserende Rol

Wanneer ASR zakelijke klanten adviseert over brandverzekeringen, nemen ze een breed spectrum van mogelijkheden in overweging, waaronder Allshield Dakcoating. Dit product wordt gepresenteerd als een aanvullende maatregel, naast andere strategieën, om de veiligheid en integriteit van bedrijfspanden te verhogen.

Door Allshield Dakcoating te betrekken in het advies, biedt ASR bedrijven een extra middel om hun risico op brandschade te verlagen. Dit kan indirect leiden tot voordeligere verzekeringsvoorwaarden en verbeterde brandveiligheid.

 

In hun rol als adviseur in zakelijke brandverzekeringen, benadert ASR de kwestie veelzijdig, waarbij ze Allshield Onbrandbare Dakcoating als een onderdeel van de preventiestrategie meenemen. Dit toont ASR’s inzet om bedrijven niet alleen te verzekeren tegen risico’s, maar ook actief bij te dragen aan het verminderen van deze risico’s door een breed scala aan preventieve maatregelen aan te bieden.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.