ALLSHIELD

AllShield

Brandwerende coating van AllShield: Bescherming die standhoudt

Innovatie in brandwerende coatings

Duurzaamheid ontmoet veiligheid

Onze planeet verdient zorg en dat begint met duurzame keuzes in elk aspect van bouw en onderhoud. AllShield’s brandwerende coating is een toonbeeld van deze filosofie. Gemaakt van natuurlijke mineralen en geproduceerd met een minimale CO2-voetafdruk, biedt onze coating niet alleen uitstekende brandbescherming maar draagt het ook bij aan een groenere toekomst. Door de verlengde levensduur van constructies te garanderen, verminder je niet alleen onderhoudskosten maar maak je ook een bewuste keuze voor een duurzamere wereld.

Efficiëntie zonder compromis

Tijd is waardevol, vooral wanneer het gaat om de constructie en renovatie van gebouwen. AllShield’s brandwerende coating is ontworpen om snel te reageren en te harden, wat essentieel is om projecten op schema te houden zonder de veiligheid in gevaar te brengen. De snelle uithardingstijd zorgt ervoor dat jouw constructies sneller weer in gebruik kunnen worden genomen, terwijl ze tevens profiteren van de langdurige bescherming die onze coatings bieden.

Aan de voorhoede van brandbeveiliging

Veiligheid is geen toeval; het is het resultaat van doordachte innovatie en ontwerp. Onze brandwerende coatings zijn het hoogtepunt van onderzoek en ontwikkeling, waarbij we kracht combineren met weerstand tegen extreme omstandigheden. Ze zijn sterk genoeg om weerstand te bieden tegen vuur en hitte, maar ook flexibel genoeg om zuurbestendig, waterafstotend, en snel drogend te zijn. Dit maakt ze de ideale keuze voor een breed scala aan bouwomgevingen, van de meest veeleisende industriële sites tot de gezellige hoekjes van een woning.

AllShield coating toepassingen

Onmisbaar voor infrastructuur

Infrastructuur vormt de ruggengraat van onze samenleving en daarom is het essentieel om deze te beschermen met de beste materialen die beschikbaar zijn. AllShield’s brandwerende coating zorgt voor deze bescherming door een langere levensduur en betere brandveiligheid te bieden voor tunnels, bruggen en andere vitale constructies. Het is een investering in veiligheid en duurzaamheid die zichzelf vele malen terugverdient. Lees meer

Revolutionaire dakbedekking

Dakbedekking vraagt om speciale aandacht, vooral omdat het vaak blootstaat aan direct zonlicht en extreme weersomstandigheden. Onze brandwerende coating verandert de spelregels voor industriële daken, door niet alleen brandgevaar te verlagen maar ook door de levensduur van daken aanzienlijk te verlengen. Vooral relevant voor gebouwen met zonnepanelen, zorgt onze coating voor een veilige en duurzame energieoplossing. Lees meer

Jouw keuze voor veiligheid en duurzaamheid

Bij AllShield ben je niet alleen verzekerd van de nieuwste technologie in brandbeveiliging, maar ook van een engagement voor duurzaamheid en innovatie. Onze brandwerende coatings zijn met precisie ontworpen om jouw gebouwen te beschermen tegen brand, terwijl we tegelijkertijd werken aan een schonere en veiligere toekomst voor ons allemaal.

Begin met beschermen

Ben je klaar om de veiligheid van jouw gebouw te verbeteren? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie over onze brandwerende coatings. Bescherm jezelf en je eigendommen tegen de onvoorspelbaarheid van brand. Kies voor AllShield en zet vandaag nog een stap naar een veiliger toekomst.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.