AllShield

AllShield

Burghgraef van Tiel

Burghgraef van Tiel

Heeft kennis van AllShield en de toepassingen van AllShield Blue, neem gerust contact met ons op om advies te krijgen.
 
In de afgelopen 17 jaar heeft Burghgraef van Tiel in zijn vakgebied diverse opleidingen risicodeskundige verzorgd. Hierbij worden vooral zaken naar voren gehaald, die niet door de wetgeving worden herkend of benoemd. Ons doel is om de risicofactoren zoveel mogelijk te elimineren waardoor de continuïteit van uw bedrijf wordt verhoogd.
 
Burghgraef van Tiel heeft een zeer ruime kennis op het gebied van risico-inspecties in vrijwel alle industriële bedrijfstakken (veel maakindustrie) van het bedrijfsleven, de non-profit sector, de (semi)overheid, het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector.

Wij houden ons dagelijks bezig met het (internationaal) onafhankelijk inventariseren en adviseren van bedrijven om de kans op schade te reduceren en, mocht het toch mis gaan, de omvang hiervan te beperken. Dit verhoogt de continuïteit van uw bedrijf.
 
 
 
Burggraef van Tiel adviseert AllShield coating

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.