AllShield

AllShield

Cobouw Innotatie Award

Cobouw Innotatie Award

Cobouw innovatie award 2023 AllShield coatings genomineerd
Cobouw innovatie Award AllShield Coating
 

Allshield Coatings: Cobouw Innovatie Award 2023 Nominatie

Allshield Coatings is trots om aan te kondigen dat onze AllShield Blue coating is genomineerd voor de Cobouw Innovatie Award 2023. Deze prestigieuze erkenning benadrukt onze toewijding aan innovatie en onze bijdrage aan de bouwsector.

De Nominatie van AllShield Blue:

  • Erkenning van Innovatie: De nominatie voor de Cobouw Innovatie Award is een bevestiging van de innovatieve eigenschappen van AllShield Blue. Deze award erkent baanbrekende producten en oplossingen die een significante impact hebben op de bouwsector.
  • Focus op Duurzaamheid en Veiligheid: AllShield Blue is ontworpen met het oog op zowel duurzaamheid als veiligheid. Het feit dat een gerenommeerd platform als Cobouw onze inspanningen erkent, onderstreept de relevantie en kwaliteit van ons product.

Wat Maakt AllShield Blue Uniek:

  • Brandveiligheid: AllShield Blue biedt een ongeëvenaard niveau van brandveiligheid, waardoor het een essentiële toevoeging is voor elk bouwproject dat veiligheid serieus neemt.
  • Milieuvriendelijke Oplossing: Als een milieuvriendelijke dakcoating draagt AllShield Blue bij aan de duurzaamheid van bouwprojecten, wat in lijn is met de hedendaagse behoefte aan milieubewuste bouwpraktijken.

De Impact van de Nominatie:

  • Verhoogd Vertrouwen: Deze nominatie versterkt het vertrouwen van onze klanten en partners in AllShield Blue als een topkeuze voor brandveilige dakcoatings.
  • Bredere Erkenning: De aandacht vanuit Cobouw vergroot de zichtbaarheid van AllShield Blue binnen de bouwsector, wat verdere innovatie en samenwerkingen kan stimuleren.

Deze nominatie is een belangrijke mijlpaal voor Allshield Coatings en een erkenning van onze voortdurende inspanningen om de bouwsector te voorzien van innovatieve en veilige oplossingen. We zijn dankbaar voor deze erkenning en kijken uit naar de toekomstige ontwikkelingen en mogelijkheden die dit met zich meebrengt.

Voor meer informatie over de Cobouw Innovatie Award en de nominatie van AllShield Blue, bezoek Cobouw Innovatie Award. Ontdek meer over de impact van onze producten en onze bijdrage aan de bouwsector.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.