AllShield

AllShield

Commerciële stagiair bij Allshield Coatings – Leer de dynamiek van een startup/scale-up

Commerciële stagiair bij Allshield Coatings – Leer de dynamiek van een startup/scale-up

ver de Stage: Ben jij gefascineerd door de energie en het unieke karakter van een startup/scale-up? Allshield Coatings, een groeiend bedrijf in de coatingindustrie, biedt een uitdagende stageplek voor een Commerciële Stagiair. We zijn op zoek naar iemand die enthousiast is om te leren hoe een startup succesvol wordt en die actief wil bijdragen aan onze groei.

Jouw rol en leerdoelen: Als Commerciële Stagiair bij Allshield Coatings krijg je een unieke kans om de binnenkant van een snelgroeiende startup/scale-up te ervaren. Je leert hoe je met klanten communiceert, hoe je vragen omzet in commerciële kansen en hoe je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de marketingstrategie van het bedrijf.

Je verantwoordelijkheden omvatten:

  • Het leren omgaan met klantcommunicatie en relatiebeheer.
  • Het verkennen van de kunst van het omzetten van klantinteracties in verkoopkansen.
  • Het ondersteunen van administratieve en organisatorische processen binnen een startup.
  • Het meewerken aan marketingactiviteiten, zoals het opstellen van nieuwsbrieven en het beheren van social media content.

Wat wij bieden:

  • Een diepgaand inzicht in de werking van een startup/scale-up.
  • Begeleiding en training door ervaren professionals
  • Een kans om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen in een realistische bedrijfsomgeving.
  • Een stimulerende werkplek waar je ideeën echt tellen en waar je kunt bijdragen aan echte projecten.

Over Allshield Coatings: Allshield Coatings staat aan de vooravond van innovatie in de coatingindustrie. Als een dynamische startup/scale-up zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die een omgeving van leren en groei bevorderen.

Solliciteer nu! Heb jij de drive om te leren hoe je een rol kunt spelen in de groei van een startup/scale-up? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@allshieldcoatings.com en neem deel aan het avontuurlijke pad van innovatie en groei bij Allshield Coatings!

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.