AllShield

AllShield

Dakcoating voorkomt brand in bitumen en EPS

Dakcoating voorkomt brand in bitumen en EPS

Verkeerde vraag: Welke temperatuur kan jullie dakcoating weerstaan? 🔥🛡️
Juiste vraag: Voorkomt jullie coating dat het dak ontbrandt?

De vraag die ons vaak wordt gesteld: “Tot welke temperatuur kan jullie coating hitte weerstaan?” Hier is ons antwoord: AllShield dakcoating is ontworpen om extreme hitte te weerstaan, tot wel 1300 graden Celsius. 🌡️

De juiste vraag:🚫🔥
Maar de ware vraag zou moeten zijn: “Hoe voorkomt jullie coating een dakbrand?” Onze innovatieve coating is speciaal ontwikkeld om materialen zoals bitumen en EPS af te schermen. Met niets om te ontbranden, blijven extreme temperaturen uit en wordt de noodzaak om te blussen vermeden.

De kracht van een beschermend schild 🛡️🌲

Stel je een bos voor vol droog, brandbaar materiaal — een enkele sigaret kan hier een catastrofale brand ontketenen. Dit beeld, zoals te zien is in de onderstaande illustratie, benadrukt het gevaar van ontvlambare oppervlaktes. Onze coating daarentegen, fungeert als een ondoordringbare barrière die brandbare elementen afschermt en zo het vuur de brandbare materialen te ontzeggen zodat het vanzelf uit gaat.

Onze garantie: veiligheid en verzekering 💼✅

Dankzij de brandwerende eigenschappen van onze coating, kunnen bedrijven met zonnepanelen op hun daken zich met vertrouwen verzekeren. Geen vlam zal hoog oplaaien met AllShield aan uw zijde. Dit is waarom verzekeraars de voorkeur geven aan bedrijven die kiezen voor onze geavanceerde bescherming.

Voor meer informatie over hoe AllShield Coatings uw dak kan beschermen en hoe dit de verzekering van uw bedrijfsdak met zonnepanelen beïnvloedt, bezoek ons op AllShield Coatings. Neem de stap naar een veiliger en groener bedrijf vandaag nog.

AllShield dakcoating bescherm daken tegen brand

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.