AllShield

AllShield

DenG Solar

DenG Solar

Allshield Coatings en DenG Solar: Samen Sterker in Duurzame Energie

Bij Allshield Coatings zijn we verheugd om onze samenwerking met DenG Solar aan te kondigen. DenG Solar, een vooraanstaand bedrijf in de zonne-energiesector, is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zonnepanelen en bijbehorende technologieën. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in onze missie om duurzame en veilige bouwoplossingen aan te bieden.

Over DenG Solar:

  • Expertise in Zonne-energie: DenG Solar staat bekend om hun expertise in het leveren van geavanceerde zonnepanelensystemen, die zowel efficiënt als betrouwbaar zijn.
  • Toewijding aan Duurzaamheid: Ze zetten zich in voor het bevorderen van duurzame energieoplossingen, wat naadloos aansluit bij onze waarden en doelstellingen.

De Samenwerking:

  • Gecombineerde Innovatie: De combinatie van DenG Solar’s zonne-energietechnologie en onze AllShield Blue dakcoating biedt een unieke oplossing voor duurzame en veilige energieopwekking op daken.
  • Brandveiligheid en Energie-efficiëntie: AllShield Blue draagt bij aan de brandveiligheid van gebouwen, terwijl DenG Solar’s zonnepanelen zorgen voor een efficiënte energieopwekking.

Voordelen voor Klanten:

  • Duurzame Energieopwekking: Klanten kunnen profiteren van de geïntegreerde oplossing die zowel duurzame energieopwekking als verhoogde brandveiligheid biedt.
  • Optimale Prestaties: De combinatie van onze producten zorgt voor optimale prestaties, zowel in termen van energie-efficiëntie als veiligheid.

Deze samenwerking tussen Allshield Coatings en DenG Solar weerspiegelt onze gedeelde toewijding aan innovatie en duurzaamheid. Samen streven we ernaar om de bouwsector te voorzien van geavanceerde oplossingen die zowel milieuvriendelijk als veilig zijn.

Voor meer informatie over DenG Solar en hun producten, bezoek DenG Solar. Ontdek hoe onze samenwerking met DenG Solar bijdraagt aan een duurzamere en veiligere toekomst.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.