AllShield

AllShield

Efectis Fire Safety Experts

Efectis Fire Safety Experts

Efectis heeft onze AllShield coating getest, de resultaten zijn op de site te downloaden.

Tijd, energie en rook zijn drie van de meest relevante parameters tijdens een brandtest. Hoe lang duurt het voordat een constructie zijn beschermende eigenschappen verliest? Hoeveel energie is er nodig om een materiaal te ontsteken? Hoeveel rook produceert een product tijdens een brand?

In de laboratoria van de Efectis Group kan een breed scala aan testen worden uitgevoerd met branders, calorimeters en rookmeetinstrumenten. Het op een specifieke manier ontsteken van allerlei producten gedurende een bepaalde tijd kan helpen om de brandprestaties van een constructie en de bijdrage van een enkel product aan een brand te bepalen. Ontvlambaarheid, warmtestraling, rookontwikkeling en gewichtsverlies kunnen ook worden ontdekt door te testen. Al deze informatie is nodig om de producteigenschappen tijdens brand correct te bepalen en helpt ons een veiligere wereld op te bouwen.

Efectis Fire Safety Experts

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.