AllShield

AllShield

Gecontroleerde uitrol dakdekkers neem nu deel

Gecontroleerde uitrol dakdekkers neem nu deel

Word één van de vijf dakdekkers die onze brandveilige dakcoating nu mogen gebruiken!

Wij presenteren u Allshield Blue, een innovatieve, brandveilige dakcoating die de veiligheid en levensduur van bitumen daken aanzienlijk verbetert.

AllShield Blue is een op mineralen gebaseerde, milieuvriendelijke oplossing die brandbescherming biedt en de efficiëntie van zonnepanelen verhoogt. Deze coating, die A1 scoort in brandtesten, is specifiek ontworpen om vuurverspreiding te voorkomen, waardoor het een onmisbaar product is in de tijd van toenemende populariteit van zonnepanelen op platte daken.

Wat het nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat AllShield Blue direct op de bestaande dakbedekking kan worden aangebracht, waardoor onnodige verwijderings- en vervangingsprocessen vermeden worden. Dit maakt het een kostenefficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor bitumen daken.

Uw kans om de eerste te zijn

We nodigen dakdekkers uit om deel uit te maken van dit baanbrekende project. We zijn op zoek naar vijf dakdekkersbedrijven die exclusieve toegang krijgen tot onze gecontroleerde uitrolfase van Allshield Blue. Dit is een unieke kans om een van de eerste bedrijven te zijn die dit innovatieve product in de markt zetten.

Als deelnemer aan ons uitrolplan ontvangt u:

    Exclusieve Toegang tot AllShield Blue: Wees een van de eersten die dit innovatieve product op de markt brengt.
    Gratis Training en Ondersteuning: Profiteer van onze uitgebreide trainingssessies en workshops en ontvang continue begeleiding van ons deskundige team.
    Aantrekkelijke Kortingen: Ontvang AllShield Blue voor slechts €20 per m2, een aanzienlijke korting op de toekomstige marktprijs.
    Gratis Gebruik van de SUSKE-tool: Maak gebruik van onze geavanceerde tool om de kwaliteit en efficiëntie van uw werk te verhogen.
    Garantie op Geleverde Materialen: Werk met vertrouwen, wetende dat we een beperkte garantie bieden op de geleverde materialen tijdens deze fase.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de toekomst van dakbedekkingstechnologie. Meld u vandaag nog aan en word een van de vijf uitgekozen dakdekkersbedrijven die de kans krijgen om met AllShield Blue te werken.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.