AllShield

AllShield

PV leverancier sluit je aan!

PV leverancier sluit je aan!

Word één van de vijf zonnepanelenleveranciers die onze brandveilige dakcoating nu mogen gebruiken!

Bij AllShield Coatings zijn we verheugd de volgende fase van onze AllShield Blue dakcoating uit te rollen en nodigen we vijf zonnepanelenleveranciers uit om deel te nemen.

AllShield Blue is een innovatieve, brandveilige dakcoating die de veiligheid en levensduur van bitumen daken aanzienlijk verbetert. Het is een op mineralen gebaseerde, milieuvriendelijke oplossing die niet alleen brandbescherming biedt, maar ook de efficiëntie van zonnepanelen verhoogt. Deze coating scoort A1 in brandtesten en is specifiek ontworpen om vuurverspreiding te voorkomen, wat het een onmisbaar product maakt in een tijd van toenemende populariteit van zonnepanelen op platte daken.

Waarom zou AllShield Blue onderdeel moeten zijn van uw zonnepanelenaanbod?


1. Brandbescherming voor zonnepanelen en omvormers: AllShield Blue vermindert het risico dat een brand in de zonnepanelen of omvormers overslaat naar het gebouw. Het voorkomt dat de bitumen of isolatie vlam vat, wat de brand minder voedt en minder snel doet uitbreiden.

2. Beperking van brandschade en verspreiding van glasdeeltjes: Als er brand uitbreekt in het gebouw, vermindert AllShield Blue de kans dat ook de panelen in brand vliegen en voorkomt het de verspreiding van glasdeeltjes. Dit helpt verdere schade en verliezen te minimaliseren.

3. Zonnepanelen op voorheen onverzekerde daken: Dankzij de brandbeschermende eigenschappen van AllShield Blue kunnen zonnepanelen nu op daken worden geplaatst waar dit voorheen vanwege verzekeringsbeperkingen niet mogelijk was. Dit vergroot uw potentiële markt en maakt zonnepanelen toegankelijker voor een breder publiek.

4. Verhoogde efficiëntie van zonnepanelen: De warmtewerende eigenschappen van AllShield Blue zorgen ervoor dat zonnepanelen efficiënter werken, omdat ze minder last hebben van hoge temperaturen. Dit leidt tot betere prestaties en hogere energieopbrengsten voor uw klanten.

5. Kostenbesparing: Vaak wordt voor het plaatsen van zonnepanelen de dakbedekking vervangen zodat dat niet tijdens de levensduur van de zonnepanelen vervangen hoeft te worden. Het aanbrengen van onze AllShield Blue coating is echter een goedkopere oplossing en gaat langer mee. Dit verkort de terugverdientijd van zonnepanelen en maakt uw aanbod nog aantrekkelijker.

Door AllShield Blue aan uw assortiment toe te voegen, kunt u zich onderscheiden van de concurrentie en een uitgebreider en aantrekkelijker

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.