AllShield

AllShield

Glasdeeltjes bij brand van PV-panelen

Glasdeeltjes bij brand van PV-panelen

AllShield Blue Coating: Brandveiligheid en PV-panelen geoptimaliseerd

Brandgevaar bij PV-panelen kan grote zorgen veroorzaken voor zowel bedrijfseigenaren als verzekeraars. Het recente nieuws van een zonnepaneelbrand, waarbij glasdeeltjes verspreid werden, versterkt deze zorgen. Lees hier het volledige nieuwsbericht.

Dergelijke incidenten leiden tot significante materiële schade en mogelijke gezondheidsrisico’s door de verspreide glasdeeltjes. Dit veroorzaakt vaak extra verzekeringsclaims, en kan verzekeraars ontmoedigen om bedrijfsdaken met PV-panelen te verzekeren.

Een groot deel van de brandgevaarlijkheid komt voort uit de aanwezigheid van brandbare materialen zoals bitumen of EPS op veel bedrijfsdaken. Als PV-panelen brand vatten, kan de brand zich snel verspreiden, waardoor de schade en het risico op verspreiding van glasdeeltjes toeneemt.

Bij AllShield hebben we een oplossing voor dit brandveiligheidsprobleem bij PV-panelen: onze innovatieve brandveilige coating. Deze coating fungeert als een beschermende barrière die de verspreiding van brand én glasdeeltjes effectief tegengaat. Dit beschermt de dakconstructie en vermindert de kans dat brandbare materialen vlam vatten.

AllShield’s brandveilige coating is een win-win voor zowel bedrijfseigenaren als verzekeraars. Bedrijfseigenaren kunnen met vertrouwen investeren in PV-panelen, wetende dat hun bedrijf en omgeving beschermd zijn. Voor verzekeraars biedt onze coating een manier om de risico’s van PV-paneelbranden te beheersen en hen te stimuleren bedrijfsdaken met PV-panelen te verzekeren.

Met AllShield’s coating maken we de toekomst van zonne-energie voor bedrijven veiliger en duurzamer, terwijl we de brandveiligheid van PV-panelen optimaliseren.

Meer weten?

Bent u een bedrijfseigenaar of verzekeraar die bezorgd is over de risico’s van zonnepaneelbranden en de verspreiding van glasdeeltjes? Onze AllShield coating kan u helpen die zorgen weg te nemen. Door de brandveiligheid van uw PV-installaties te verhogen, kunt u zowel schade als potentiële verzekeringsclaims verminderen.

Wacht niet tot het volgende nieuwsbericht over een zonnepaneelbrand. Neem actie om uw eigendommen en uw gemeenschap te beschermen. Laat ons u helpen de risico’s te minimaliseren en de voordelen van zonne-energie te maximaliseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze brandveilige AllShield-coating. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in het proces. 

Neem nu contact op en zet de eerste stap naar een veiligere, efficiëntere zonne-energieoplossing met AllShield Blue.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.