AllShield

AllShield

Groendus

Groendus

Groendus en AllShield coatings een goede combinatie voor een brandveilig dak met zonnepanelen

Allshield Coatings en Groendus: Partners in Duurzame Dakoplossingen

Allshield Coatings is enthousiast om onze samenwerking met Groendus te delen, een expert in de implementatie van zonne-energiesystemen op daken. Groendus biedt bedrijven duurzame energieoplossingen met een specialisatie in zon-op-dak installaties, waarmee ze bijdragen aan een duurzame energietoekomst.

Over Groendus:

  • Toonaangevend in Zonne-energie: Groendus richt zich op het verduurzamen van bedrijfsprocessen door middel van zonne-energie, waarbij ze innovatieve zon-op-dak systemen leveren die bijdragen aan de energietransitie.
  • Verduurzaming van Bedrijfsdaken: Ze zijn gespecialiseerd in het transformeren van bedrijfsdaken tot duurzame energiebronnen, afgestemd op de specifieke behoeften en mogelijkheden van elk bedrijf.

De Samenwerking:

  • Gedeelde Visie op Duurzaamheid: De samenwerking tussen Allshield Coatings en Groendus is gebaseerd op een gedeelde visie om bedrijven te voorzien van duurzame, veilige dakoplossingen.
  • Brandveiligheid en Zonne-energie: Allshield’s onbrandbare dakcoating, AllShield Blue, verhoogt de brandveiligheid van zon-op-dak installaties, waardoor Groendus klanten een veilige en efficiënte energieoplossing kunnen aanbieden.

Voordelen voor Klanten:

  • Duurzame Energieopwekking met Veiligheid: De combinatie van Groendus’s zonne-energiesystemen en Allshield’s dakcoating biedt een duurzame energieoplossing met de toegevoegde zekerheid van verhoogde brandveiligheid.
  • Maatwerk voor Elk Dak: Groendus’s expertise in zon-op-dak oplossingen, gecombineerd met Allshield’s aanpassingsvermogen in dakcoatings, zorgt voor een op maat gemaakte aanpak die rekening houdt met de unieke eisen van elk bedrijf.

De samenwerking tussen Allshield Coatings en Groendus staat voor innovatie, duurzaamheid en veiligheid. Samen zetten we ons in om de bouwsector te voorzien van geavanceerde oplossingen die bijdragen aan een duurzame toekomst en tegelijkertijd de veiligheid van de installaties waarborgen.

Voor meer informatie over Groendus en hun zon-op-dak oplossingen, bezoek Groendus Zon op Dak. Ontdek hoe onze samenwerking met Groendus de weg vrijmaakt voor duurzame en veilige energie-innovaties in uw bedrijf.


Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.