AllShield

AllShield

Heat Barrier en AllShield: Brandveilige gebouwen

Heat Barrier en AllShield: Brandveilige gebouwen

Heat Barrier ziet de potentie van AllShield’s onbrandbare coating en heeft besloten deze op te nemen in hun adviesaanbod aan klanten. Deze strategische zet onderstreept de toewijding van beide bedrijven aan veiligheid, duurzaamheid en innovatie in de bouw- en renovatiesector. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van deze samenwerking.

Erkenning van AllShield’s Onbrandbare Coating door HeatBarrier

Heat Barrier, bekend om hun expertise in het leveren van hoogwaardige thermische isolatieoplossingen, heeft de onbrandbare coating van AllShield Coatings erkend als een revolutionair product dat aanzienlijke voordelen biedt op het gebied van brandveiligheid. Deze erkenning is gebaseerd op uitgebreide tests en evaluaties die de effectiviteit en duurzaamheid van de coating hebben aangetoond.

Voordelen van de Onbrandbare Coating

De onbrandbare coating van AllShield biedt een uitstekende bescherming tegen vuur, waardoor de brandveiligheid van gebouwen aanzienlijk wordt verhoogd. Dit is met name van belang in sectoren waar de risico’s op brand hoog zijn, zoals in de industriële sector, commerciële gebouwen en bij openbare voorzieningen. De voornaamste voordelen van deze coating omvatten:

– Verhoogde Brandveiligheid: De coating biedt een effectieve barrière tegen vuur, de onbrandbaarheid zorgt dat het vuur geen extra brandbaarmateriaal krijgt en niet heel groot wordt.
– Duurzaamheid: Naast brandwerendheid is de coating bestand tegen extreme omstandigheden, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het behandelde oppervlak.
– Milieuvriendelijk: De onbrandbare coating is ontwikkeld met aandacht voor milieu-impact, waardoor het een verantwoorde keuze is voor projecten die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Integratie in adviesaanbod Heat Barrier


HeatBarrier heeft besloten de onbrandbare coating van AllShield actief te gaan adviseren aan hun klanten. Deze beslissing is ingegeven door de
overtuiging dat het integreren van brandveilige oplossingen essentieel is voor het realiseren van veilige en duurzame bouwprojecten.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.