ALLSHIELD

AllShield

INpakt Gevelpanelen

Ontdek INpakt Gevelsystemen: Innovatieve, Duurzame en Snel te Monteren Gevelbekleding

Bij INpakt Gevelsystemen draait alles om innovatie en duurzaamheid. We zijn trots om onze AllShield coatings te combineren met een revolutionair gevelsysteem dat we introduceren als INpakt gevelpanelen. Deze panelen bieden een traditionele bakstenen look-and-feel, zijn eenvoudig en snel aan te brengen, en dat alles tegen lage kosten!

Of u nu bezig bent met een nieuwbouwproject of uw bestaande woning renoveert voor een gasloze toekomst, INpakt gevelpanelen zijn de perfecte oplossing voor het buitenspouwblad en de bakstenen toplaag voor de nieuw toe te voegen gevelisolatie.

 

 

Het hele jaar door te monteren

Dankzij het eenvoudige montagesysteem van onze gegoten steenstrip gevelpanelen, kunt u 365 dagen per jaar aan de slag. De panelen worden met 6 schroeven bevestigd, zonder lijm. Dat betekent dat de montage onafhankelijk is van het weer, waardoor u tijd en geld bespaart.

Milieuvriendelijk

We zijn toegewijd aan het creëren van milieuvriendelijke oplossingen. Onze steenstrip gevelpanelen zijn demontabel, recyclebaar en gemaakt van natuurlijke materialen. Zo draagt u bij aan een groenere toekomst voor onze planeet.

Brandveilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom hebben onze steenstrip panelen de hoogste brandklasse: B1 voor het gehele systeem. Het isolatiemateriaal is bovendien 100% beschermd, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van uw vernieuwde woning.

Kies voor INpakt Gevelsystemen en ervaar de voordelen van een innovatieve, duurzame en snel te monteren gevelbekleding. Met onze AllShield coatings en hoogwaardige materialen bent u verzekerd van een prachtig resultaat dat jarenlang meegaat. Meer weten kijk op de site van INpakt gevelsystemen.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.