AllShield

AllShield

Join Energy

Join Energy

Allshield Coatings en Join Energy: Een Duurzame Samenwerking


Allshield Coatings is trots om onze samenwerking met Join Energy te presenteren, een toonaangevende leverancier van zonnepanelen. Join Energy, bekend om hun kwalitatieve zonnepanelen en duurzame energieoplossingen, is een perfecte partner voor ons in onze missie om duurzaamheid en veiligheid in de bouwsector te bevorderen.

Over Join Energy:

Innovatie in Zonne-energie: Join Energy is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zonnepanelen, die ontworpen zijn om maximale energie-efficiëntie te bieden.
Toewijding aan Duurzame Oplossingen: Met een sterke focus op duurzaamheid, past Join Energy’s filosofie perfect bij onze visie op een groenere toekomst.

De Samenwerking:

Complementaire Expertise: De combinatie van Join Energy’s geavanceerde zonnepanelen en onze AllShield Blue dakcoating creëert een krachtige synergie voor duurzame en veilige energieopwekking op daken.
Brandveiligheid en Efficiëntie: AllShield Blue biedt verhoogde brandveiligheid, wat essentieel is voor daken uitgerust met zonnepanelen van Join Energy, om zo een veilige en efficiënte energieoplossing te garanderen.

Voordelen voor Klanten:

Efficiënte en Veilige Energieopwekking: Klanten kunnen profiteren van een geïntegreerde oplossing die niet alleen zorgt voor duurzame energie, maar ook de veiligheid van hun gebouwen verhoogt.
Optimale Dakintegratie: Door de samenwerking van Join Energy en Allshield Coatings worden zonnepanelen en dakcoatings optimaal op elkaar afgestemd, wat resulteert in betere prestaties en langere levensduur.

Deze samenwerking illustreert onze gedeelde toewijding aan innovatie, duurzaamheid en veiligheid. Samen met Join Energy werken we aan het leveren van geavanceerde oplossingen die een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd de veiligheid waarborgen.

Bezoek Join Energy voor meer informatie over hun zonnepanelen en energieoplossingen. Ontdek hoe onze samenwerking met Join Energy bijdraagt aan een duurzamere en veiligere toekomst.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.