AllShield

AllShield

Overwinnen van Obstakels voor PV-Panelen: Veel meer daken geschikt

Overwinnen van Obstakels voor PV-Panelen: Veel meer daken geschikt

Naarmate zonne-energie aan populariteit wint, stuiten we op steeds meer uitdagingen bij de integratie ervan in ons huidige systeem. Eén van de grootste obstakels waar we op dit moment mee te maken hebben, is de capaciteit van ons elektriciteitsnet. Met een toenemend aantal PV-panelen op grote daken, zien we steeds meer congestie op het net, wat de uitbreiding van zonne-energie bemoeilijkt.

Daarnaast stellen veel daken andere uitdagingen: ze zijn simpelweg niet geschikt voor PV-panelen omdat verzekeraars deze daken niet willen verzekeren als er PV-panelen op geplaatst worden. Dit leidt tot een ongebruikt potentieel voor de productie van hernieuwbare energie, vooral in gebieden waar het elektriciteitsnet nog capaciteit heeft.

Bij AllShield hebben we dit probleem aangepakt met onze innovatieve AllShield Blue coating. Deze speciale coating kan op daken worden aangebracht die voorheen als onverzekerbaar werden beschouwd. Zodra het dak behandeld is met AllShield Blue, wordt het brandveilig en daarmee verzekerbaar, zelfs met PV-panelen. 

Dit betekent dat meer daken kunnen worden voorzien van PV-panelen, vooral in gebieden waar het elektriciteitsnet nog ruimte heeft. Op deze manier helpt AllShield Blue de groei van zonne-energie te faciliteren, zelfs in gebieden waar congestie of verzekerbaarheid voorheen beperkingen oplegden. 

Het verhaal van zonne-energie is er een van constante innovatie en aanpassing. Met oplossingen als AllShield Blue blijven we obstakels overwinnen en maken we de weg vrij voor een duurzamere toekomst. Laten we samen blijven werken aan de groei van hernieuwbare energie, het overwinnen van de huidige uitdagingen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe onze AllShield Blue coating uw bedrijfsdak kan transformeren tot een veilige en verzekerbare basis voor PV-panelen? Bent u geïnteresseerd in het benutten van het onaangesproken potentieel van uw dak voor zonne-energieproductie, zelfs in gebieden met beperkte netcapaciteit? 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw specifieke situatie. We zijn er om u te helpen de voordelen van zonne-energie veilig en effectief te benutten.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw reis naar een veiliger en duurzamer zonne-energiesysteem te beginnen. Met AllShield aan uw zijde kunt u met vertrouwen de toekomst van hernieuwbare energie tegemoet gaan. Wij kijken uit naar het werken met u aan een duurzamere toekomst!

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.