AllShield

AllShield

Patent toegewezen voor Allshield onbrandbare dakcoating

Patent toegewezen voor Allshield onbrandbare dakcoating

Trots op ons team, weer een patent binnen! Het bewijs dat onze onbrandbare dakcoating voldoet aan de 3 eisen voor een patent/octrooi;
#1 het is nieuw
#2 inventief
#3 industrieel toepasbaar.

Wij weten dat natuurlijk al lang!

Krijn, Graham, Robbert, Giovanni, René en alle anderen, een kroon op jullie werk!


3 eisen octrooiaanvraag

Als u octrooi aanvraagt, moet uw uitvinding van een product of proces voldoen aan de volgende 3 eisen:

Nieuwheid
Dit houdt in dat uw uitvinding vóór de datum van octrooiaanvraag nergens ter wereld openbaar is gemaakt. Ook niet door uzelf.

Inventiviteit
Dit betekent dat uw uitvinding een vindingrijke oplossing is. De uitvinding mag voor een vakman niet voor de hand liggen. Denk bijvoorbeeld aan een andere bevestigingsmethode. In plaats van de buizen van een schommel aan elkaar te lassen, kunnen ze ook geschroefd worden. Voor schommels kan dit een nieuwe methode zijn. Maar voor de vakman ligt het te veel voor de hand.

Industriële toepasbaarheid
Dit wil zeggen dat de uitvinding echt gemaakt moet kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld octrooi aanvragen voor een nieuw soort speelkaart waarmee u de kaarten makkelijker vasthoudt. Maar niet voor een nieuw idee voor een nieuw kaartspel.

Patent certificaat voor AllSHield onbrandbare dakcoating

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.