AllShield

AllShield

Rable

Rable

Rable montagesteem voor zonnepanelen op bedrijfsdaken en AllShield onbrandbare dakcoating

Allshield Coatings en Rable: Innovatieve combinatie voor zwakke daken met zonnepanelen

Op deze pagina belichten we de synergistische samenwerking tussen Allshield Coatings en Rable. Rable, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van oplossingen voor het plaatsen van zonnepanelen op licht geconstrueerde bedrijfsdaken, vormt samen met onze lichtgewicht, onbrandbare AllShield dakcoating een ideale combinatie voor moderne, duurzame daken.

Rable’s Expertise:

  • Innovatieve Montagesystemen: Rable biedt unieke montagesystemen die het mogelijk maken om zonnepanelen veilig en efficiënt te installeren op licht geconstrueerde daken, zonder dat deze overmatig belast worden.
  • Duurzame en Veilige Oplossingen: Rable’s systemen zijn ontworpen om de integriteit van het dak te behouden, terwijl ze een duurzame energieoplossing bieden.

Allshield Coatings’ Bijdrage:

  • Lichtgewicht, Onbrandbare Coating: AllShield Blue is een revolutionaire dakcoating die niet alleen licht van gewicht is, maar ook een hoge mate van brandveiligheid biedt.
  • Complementaire Bescherming: In combinatie met Rable’s zonnepanelensystemen zorgt AllShield Blue voor een extra veiligheidsniveau, wat cruciaal is voor bedrijfsdaken met zonnepanelen.

Voordelen van de Combinatie:

  • Optimale Dakbelasting: De lichte constructie van zowel Rable’s montagesystemen als AllShield Blue zorgt ervoor dat daken niet overbelast raken, wat vooral belangrijk is voor licht geconstrueerde bedrijfsdaken.
  • Verhoogde Brandveiligheid: De combinatie van Rable’s systemen en AllShield Blue zorgt voor een verbeterde brandveiligheid, wat essentieel is bij het integreren van zonnepanelen op daken.
  • Duurzame Energie en Veiligheid: Deze samenwerking biedt een uitgebalanceerde oplossing voor bedrijven die zowel duurzame energie willen opwekken als hun gebouwen veilig willen houden.

Onze gezamenlijke missie met Rable is om bedrijven te voorzien van veilige, duurzame en efficiënte oplossingen voor hun daken. De combinatie van Rable’s innovatieve systemen en onze AllShield dakcoating stelt bedrijven in staat om te investeren in zonne-energie zonder concessies te doen aan de veiligheid en integriteit van hun gebouwen.

Voor meer informatie over Rable en hun innovatieve montagesystemen voor zonnepanelen, bezoek Rable. Ontdek hoe Allshield Coatings samenwerkt met bedrijven zoals Rable om duurzame en veilige oplossingen te bieden voor bedrijfsdaken.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.