AllShield

AllShield

Reparatie van betonbogen in fabrieksgebouwen

Reparatie van betonbogen in fabrieksgebouwen

Het verouderingsprobleem van beton in fabriekshallen

Betonnen bogen in oude fabriekshallen zijn getuigen van een rijk industrieel verleden en architectonische innovatie. Echter, na verloop van tijd is het beton van deze constructies vatbaar voor veroudering, wat vaak resulteert in scheuren en structurele zwaktes. Deze veroudering kan de stabiliteit en esthetiek van deze historische gebouwen aantasten.

Scheuren in oud beton: Een veelvoorkomend probleem

Naarmate betonnen constructies ouder worden, zijn ze onderhevig aan diverse invloeden zoals weersveranderingen, chemische reacties en fysieke belasting. Dit leidt vaak tot scheurvorming. Deze scheuren kunnen niet alleen leiden tot structurele problemen, maar ook het historische karakter van de gebouwen aantasten.

De oplossing: Allshield beton reparatie coating
Allshield Beton Reparatie Coating biedt een effectieve oplossing voor het herstellen van betonnen bogen in oude fabriekshallen. Deze hoogwaardige coating is speciaal ontworpen om de levensduur van betonnen constructies te verlengen. Het repareert niet alleen de bestaande scheuren, maar beschermt het beton ook tegen toekomstige schade. 
 

De toepassing van Allshield Beton Reparatie Coating is een proces dat zorgt voor een sterke, duurzame en weersbestendige laag over het beschadigde beton. Dit proces zorgt ervoor dat de betonnen bogen niet alleen worden hersteld, maar ook versterkt voor toekomstige uitdagingen.

Een nieuw leven voor oude Betonbogen

De Allshield Beton Reparatie Coating is een essentiële stap in de richting van het behouden van ons industrieel erfgoed. Door het herstellen en beschermen van betonnen bogen in oude fabriekshallen, zorgt deze innovatieve oplossing ervoor dat deze historische structuren weer jaren mee kunnen, terwijl hun unieke karakter behouden blijft. Het herstellen van deze betonbogen is niet alleen een kwestie van reparatie, maar ook van het eren van ons verleden en het veiligstellen van onze toekomst.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.