AllShield

AllShield

Solarif

Solarif

Solarif verzekert zonnepanelen op brandbare daken met AllShield Blue

Bent u een ondernemer met zakelijke zonnepanelen? Naast het feit dat zonnepanelen op uw bedrijfspand waarde verhogend en kostenbesparend werken, brengt het ook risico’s met zich mee. Wij denken graag met u mee en bieden maatwerk als het gaat om het verzekeren van uw zonnepanelen. Bent u daarnaast op zoek naar verschillende kwaliteitsinspecties om de optimale werking van uw zonnestroominstallatie te waarborgen? Ook

hierbij bieden wij uitstekende mogelijkheden om uw zonnepanelen tecertificeren. Zo zijn wij bijvoorbeeld Scope 12 gecertificeerd en bieden onafhankelijke SCIOS Scope 12 inspecties aan.

Wij weten na jarenlange ervaring dat niet alleen het verzekeren, maar ook het financieren van uw projecten behoorlijk wat tijd en energie kan kosten. Met Solarif Matchmaker brengen wij u in contact met de juiste partij. Zo helpen wij u serieuze stappen te zetten richting een gefinancierde, gecertificeerde en verzekerde pv-installatie. 

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.