AllShield

AllShield

Succesvolle bescherming betonbakken van ondergrondse vuilcontainers door AllShield Coatings

Succesvolle bescherming betonbakken van ondergrondse vuilcontainers door AllShield Coatings

We zijn verheugd om te delen dat ons recente proefproject met een middelgrote gemeente een groot succes is geweest. In dit project hebben we drie betonbakken voor ondergrondse vuilcontainers behandeld met onze AllShield-coating. Na de positieve resultaten heeft de gemeente besloten om het project uit te breiden en zullen we onze coating toepassen op 15 extra betonbakken voor ondergrondse vuilcontainers.

Onze AllShield-coating beschermt het beton tegen slijtage, waardoor de levensduur van de betonbakken voor ondergrondse vuilcontainers aanzienlijk wordt verlengd. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het bespaart de gemeente ook aanzienlijk op de kosten van het vervangen van de bakken.

“We zijn verheugd over de effectiviteit van onze AllShield-coating in het beschermen van deze betonbakken voor ondergrondse vuilcontainers,” zeiden we bij AllShield. “We kijken uit naar de uitbreiding van dit project en de mogelijkheid om meer gemeenten te helpen hun infrastructuur te beschermen en te onderhouden.”

Het gebruik van onze AllShield-coating op betonbakken voor ondergrondse vuilcontainers is een innovatieve oplossing voor gemeenten die op zoek zijn naar duurzame en kosteneffectieve methoden om hun afvalbeheerinfrastructuur te onderhouden. Door de levensduur van de betonbakken te verlengen, kunnen gemeenten hun milieu-impact verminderen en tegelijkertijd geld besparen.

We zijn trots op onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige, duurzame oplossingen voor onze klanten. We kijken uit naar de voortzetting van dit project en de mogelijkheid om onze innovatieve coatingtechnologie op grotere schaal toe te passen.

Als u eigenaar bent van betonbakken voor ondergrondse vuilcontainers en geïnteresseerd bent in een proefproject, of als u een gespecialiseerd bedrijf bent dat onderhoudt ondergrondse vuilcontainers, of een producent van nieuwe betonbakken voor vuilcontainers, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Als producent van de coating zoeken we partners die onze coating willen toepassen. Samen kunnen we werken aan duurzamere en kosteneffectieve oplossingen voor afvalbeheer. Neem vandaag nog contact met ons op

Afspuiten van betonbak van ondergrondsevuilcontainers met AllShield Black

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.