AllShield

AllShield

Sunergetic

Sunergetic

sunergetic en AllShield voor Zonnepanelen op brandbare daken

Allshield Coatings en Sunergetic: Samen voor Duurzame Zonne-energie


Allshield Coatings is verheugd over onze samenwerking met Sunergetic, een specialist in het leveren van hoogwaardige zonne-energiesystemen. Sunergetic staat bekend om hun toewijding aan duurzame energie door middel van op maat gemaakte zonne-energie oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Over Sunergetic:

  • Maatwerk in Zonne-energie: Sunergetic excelleert in het bieden van persoonlijk afgestemde zonne-energie oplossingen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook kostenefficiënt.
  • Toewijding aan Kwaliteit en Service: Met een focus op kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice, zet Sunergetic zich in om de overgang naar duurzame energie soepel en voordelig te maken.

De Samenwerking:

  • Gedeelde Duurzaamheidsdoelen: Allshield Coatings en Sunergetic delen een gemeenschappelijk doel om duurzaamheid toegankelijk te maken voor iedereen, waarbij de focus ligt op het verminderen van de ecologische voetafdruk.
  • Brandveiligheid en Duurzame Energie: Allshield’s brandwerende dakcoating, AllShield Blue, versterkt de duurzaamheid en veiligheid van Sunergetic’s zonne-energiesystemen, wat leidt tot een betrouwbare en veilige energievoorziening.

Voordelen voor Klanten:

  • Duurzame en Veilige Energieopwekking: De integratie van Sunergetic’s zonne-energiesystemen met Allshield’s dakcoatings biedt een optimale combinatie van duurzame energieopwekking en verbeterde brandveiligheid.
  • Aangepaste Energieoplossingen: Door samen te werken met Sunergetic en Allshield Coatings kunnen klanten profiteren van op maat gemaakte energieoplossingen die perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften en dakspecificaties.

Deze samenwerking tussen Allshield Coatings en Sunergetic symboliseert onze gedeelde inzet voor het leveren van geavanceerde, duurzame energieoplossingen. We streven ernaar om de impact op het milieu te verlagen en de veiligheid voor onze klanten te maximaliseren.

Bezoek Sunergetic voor meer informatie over hun zonne-energieoplossingen. Ontdek hoe onze samenwerking met Sunergetic bijdraagt aan een groenere en veiligere toekomst voor uw huis of bedrijf.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.