AllShield

AllShield

Sunrock

Sunrock

Sunrock voorziet grote daken van zonnepanelen en kijkt naar Allshield dakcoating voor brandbare daken

Samenwerking met Allshield Coatings:

  • Gezamenlijke Missie voor Duurzaamheid: De samenwerking tussen Allshield Coatings en Sunrock weerspiegelt onze gedeelde toewijding aan duurzaamheid en innovatie in de bouwsector.
  • Brandveiligheid en Zonnepanelen: Allshield’s onbrandbare dakcoatings complementeren de zonnepanelen van Sunrock door extra brandveiligheid te bieden, een belangrijk aspect gezien het toenemende gebruik van zonnepanelen op daken.
  • Optimale Prestaties: De combinatie van Allshield’s brandveilige dakcoatings en Sunrock’s efficiënte zonnepanelen zorgt voor een duurzame en veilige energieoplossing voor elk dak.

Waarom Kiezen voor Sunrock:

  • Ervaring en Betrouwbaarheid: Met jarenlange ervaring in de sector heeft Sunrock bewezen een betrouwbare partner te zijn in het leveren van hoogwaardige zonne-energiesystemen.
  • Toewijding aan Klanttevredenheid: Sunrock streeft ernaar om elke klant de best mogelijke service en ondersteuning te bieden, van het eerste ontwerp tot de installatie en het onderhoud.

Neem voor meer informatie over Sunrock en hun diensten een kijkje op hun website. En ontdek hoe deze samenwerking met Allshield Coatings u kan helpen bij het realiseren van uw duurzaamheidsdoelen en het verbeteren van de brandveiligheid van uw dak.

Bezoek Sunrock voor meer details.

Of vul het formulier in en we nemen contact met u op.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.