AllShield

AllShield

Univé

Univé

Unive is bekend met AllShield brandveilige dakcoatings voor zonnepanelen

Allshield Coatings en Univé: Partners in Brandveilige Oplossingen


Welkom op de pagina waar we onze samenwerking met Univé, een van de leidende verzekeraars in Nederland, benadrukken. Univé, bekend om hun uitgebreide verzekeringsdiensten, heeft een specifieke focus op zakelijke brandverzekeringen. In deze context wordt de rol van Allshield Coatings en onze innovatieve, A1-geclassificeerde brandveilige coating, AllShield Blue, bijzonder relevant.

Univé’s Aanpak:

  • Focus op Maatwerk in Verzekeringen: Univé erkent dat elk bedrijf uniek is en biedt daarom verzekeringsoplossingen op maat, rekening houdend met individuele behoeften en specifieke risico’s.
  • Brandveiligheid als Cruciale Factor: Bij het beoordelen van de risico’s en het bepalen van de verzekeringsvoorwaarden voor gebouwen, speelt brandveiligheid een belangrijke rol. Hierbij wordt ook gekeken naar preventieve maatregelen zoals de aanwezigheid van brandveilige coatings.

Allshield Coatings’ Bijdrage:

  • Innovatie in Brandpreventie: Allshield Coatings biedt met AllShield Blue een vooruitstrevende oplossing in brandpreventie. Deze coating is speciaal ontworpen om de brandveiligheid van gebouwen aanzienlijk te verbeteren.
  • Verhoogde Verzekerbaarheid: De toepassing van AllShield Blue kan de risico’s op brand verminderen, wat kan leiden tot gunstigere verzekeringsvoorwaarden bij Univé.

Voordelen voor Klanten:

  • Betere Bescherming: Klanten die kiezen voor AllShield Blue profiteren van een verhoogd niveau van brandveiligheid, wat essentieel is voor de bescherming van hun eigendommen.
  • Mogelijk Gunstigere Verzekeringspremies: Door het verminderen van brandrisico’s met AllShield Blue kunnen klanten van Univé mogelijk profiteren van betere verzekeringsvoorwaarden en premies.

Gedeelde Visie op Veiligheid:

  • Partnerschap voor Veiligheid: De samenwerking tussen Allshield Coatings en Univé weerspiegelt een gedeelde visie op het verbeteren van de veiligheid en duurzaamheid van gebouwen.
  • Duurzaamheid en Innovatie: Zowel Allshield Coatings als Univé zijn toegewijd aan het bieden van oplossingen die niet alleen veilig zijn, maar ook bijdragen aan duurzaamheid.

Voor meer informatie over Univé’s zakelijke brandverzekeringen en de rol van AllShield Blue daarin, kunt u de website van Univé bezoeken. Ontdek hoe onze samenwerking met verzekeraars zoals Univé bijdraagt aan een veiligere en duurzamere toekomst.

Bezoek Univé Zakelijke Brandverzekeringen voor meer details.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.