AllShield

AllShield

Verdienen met AllShield Blue brandveilig dak

Verdienen met AllShield Blue brandveilig dak

AllShield Blue is veel meer dan alleen een brandveilige oplossing.

Onlangs had ik een gesprek met een relatie die zich bezighield met de plaatsing van zonnepanelen. Hoewel hij de extra veiligheid die AllShield Blue biedt waardeerde, twijfelde hij nog steeds aan de noodzaak ervan – de kans op brand leek hem immers erg klein.

Wat hij niet besefte was dat AllShield Blue veel meer voordelen biedt dan alleen brandveiligheid. Ik heb hem drie goede redenen gegeven waarom AllShield Blue toepassen voor hem niet alleen geld gaat besparen, maar zelfs geld gaat opleveren. Hier zijn ze:

1. Goedkoper dan nieuwe bitumen

De eerste en misschien wel meest overtuigende reden is dat het gebruik van AllShield Blue aanzienlijk goedkoper is dan het aanbrengen van nieuwe bitumen dakbedekking. AllShield Blue verlengt de levensduur van je oudere bitumen dakbedekking. In plaats van je verouderde dakbedekking te vervangen – een kostbare en tijdrovende taak – kan je door het toepassen van AllShield Blue de levensduur verlengen. Dit resulteert niet alleen in directe kostenbesparingen, maar zorgt er ook voor dat de levensduur van de bitumen langer wordt dan die van de zonnepanelen.

2. Verhoog het rendement van je zonnepanelen

De tweede reden heeft te maken met de efficiëntie van je zonnepanelen. De witte kleur van AllShield Blue zorgt voor een hogere reflectie van het zonlicht, wat direct resulteert in een hoger rendement van je zonnepanelen. Concreet betekent dit dat je zonnepanelen tot wel 4% meer stroom kunnen produceren. Dit verhoogde rendement betekent een hogere energieproductie en leidt tot een hogere besparing op je energierekening.

3. Minder geld uitgeven aan airconditioning, beter werkklimaat

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, kan AllShield Blue helpen om je energieverbruik te verlagen. Door de weerkaatsing van zonlicht blijft het dak koeler, wat betekent dat je minder energie nodig hebt om je bedrijf koel te houden. Dit resulteert in minder kosten voor airconditioning en kan zelfs de productiviteit van je werknemers verhogen door een comfortabelere werkomgeving te bieden.

Conclusie? AllShield Blue is veel meer dan alleen een brandveilige oplossing. Het kan je helpen om kosten te besparen, de efficiëntie van je zonnepanelen te verhogen en je energieverbruik te verlagen. Dus wil je direct geld verdienen door geen nieuwe dakbedekking te nemen? Breng AllShield Blue aan! Het is de investering meer dan waard.

Geld verdienen met een AllShield Blue Brandveilig dak

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.