ALLSHIELD

AllShield

Voordelen voor dakdekkers

Voordelen voor dakdekkers

Bent u een dakdekker die altijd op zoek is naar innovatieve en duurzame oplossingen om uw klanten de beste service en producten te bieden? Overweeg dan om partner te worden van AllShield! Ons baanbrekende product, AllShield Blue, is een milieuvriendelijke, hitte- en brandwerende dakcoating die de levensduur van dakbedekking verlengt.

Groei en Verhoogde Inkomsten

AllShield Blue is een product waarvan de vraag sterk toeneemt, met name onder zakelijke klanten en vastgoedverzekeraars. Als partner van AllShield profiteer jij van deze groeiende markt, wat resulteert in een aanzienlijke verhoging van jouw bedrijfsinkomsten.

Verhoogde Winstmarges

AllShield Blue is een kosteneffectief alternatief voor het volledig vervangen van dakbedekking. Dit geeft jou de mogelijkheid om je winstmarges te verhogen, terwijl je tegelijkertijd een concurrerende offerteprijs kan bieden. Dit verhoogt je kans om opdrachten te winnen.

Verhoogde Productiviteit

Met een team van drie personen kun je honderden vierkante meters per dag bedekken met AllShield Blue. Zo kun je met hetzelfde aantal medewerkers meer verdienen.

Exclusieve Toegang tot een Innovatief Product

Als partner van AllShield krijg je exclusieve toegang tot ons unieke product, AllShield Blue. Hiermee onderscheid je je van de concurrentie en bied je jouw klanten iets nieuws en waardevols aan.

Aantrekken van Nieuwe Klanten

Momenteel kunnen veel daken geen zonnepanelen omdat de verzekeraars dat niet toestaat. Dankzij AllShield Blue kunnen er echter op meer daken zonnepanelen geplaatst worden. Dit betekent dat er meer vraag zal zijn naar jouw dakbedekkingsdiensten. Als partner van AllShield open je de deur naar een breder klantenbestand en nieuwe zakelijke mogelijkheden.

Versterking van je groene imago

Door het aanbieden van AllShield Blue, een milieuvriendelijk product, toon je je inzet voor duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid, wat je groene imago versterkt en je bedrijf aantrekkelijker maakt voor milieubewuste klanten.

 

Het worden van een AllShield-partner biedt tal van voordelen voor dakdekkers die hun bedrijf willen laten groeien en hun klanten de beste oplossingen willen bieden. Met exclusieve toegang tot ons innovatieve AllShield Blue-product, uitgebreide training en ondersteuning, en de mogelijkheid om je klantenbestand en inkomsten uit te breiden, is dit een kans die je niet mag missen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe een partnerschap met AllShield jouw bedrijf kan transformeren.

voordelen-voor-zonnepanelenleveranciers-partner-Voordelen-voor-verzekeraars-opstal-huizen-zonnenpanelen-AllShield
AllShield Blue beschremt je dak tegen brand in zonnepanelen

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.