ALLSHIELD

AllShield

Voordelen voor dakeigenaren

Bescherm uw dak en verhoog de efficiëntie van uw zonnepanelen met AllShield Blue

Als dakeigenaar wilt u het beste voor uw pand, of het nu een bedrijfshal, kantoor of woning betreft. AllShield Blue, een innovatieve en milieuvriendelijke dakcoating, biedt uitgebreide bescherming en verbetert tegelijkertijd de efficiëntie van uw zonnepanelen. Ontdek de voordelen van AllShield Blue en waarom het de perfecte investering is voor uw dak.

Ook panelen plaatsen wanneer de verzekeraar bezwaren heeft

Dankzij de brandbeschermende eigenschappen van AllShield Blue kunnen
zonnepanelen geplaatst worden op daken waar dit voorheen vanwege
verzekeringsbeperkingen niet mogelijk was. Zo kunt u profiteren van
duurzame energie, zelfs als uw dak eerder niet geschikt werd geacht.

Levensduur dakbedekking verlengen

AllShield Blue vormt een beschermende laag op uw dakbedekking, waardoor deze langer meegaat en u kosten bespaart op onderhoud en vervanging.

Warmtewerende eigenschappen

De coating houdt uw dak koeler door overtollige warmte te reflecteren. Dit vermindert de binnentemperatuur van het gebouw, waardoor u kunt besparen op airconditioning en energiekosten.

Brandbescherming en zonnepanelen

AllShield Blue is getest tot 1300 graden en verkleint de kans op brandschade aan uw dak en zonnepanelen. Dit zorgt voor een veiligere omgeving en beschermt uw investering in zonnepanelen.

Efficiëntie zonnepanelen verhogen

De warmtewerende eigenschappen van AllShield Blue zorgen ervoor dat uw zonnepanelen efficiënter werken, doordat ze minder last hebben van hoge temperaturen. Dit leidt tot betere prestaties en hogere energieopbrengsten.


AllShield Blue is een waardevolle investering voor elke dakeigenaar die zijn dak wil beschermen en de efficiëntie van zijn zonnepanelen wil verhogen. Het product is gemaakt met milieuvriendelijke mineralen, en gespecialiseerde bedrijven brengen de coating aan, zodat u verzekerd bent van een professionele en duurzame oplossing. Bescherm uw dak, verbeter uw zonnepanelen en investeer vandaag nog in AllShield Blue. Neem contact met ons op!

AllShield Blue beschremt je dak tegen brand in zonnepanelen

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.