ALLSHIELD

AllShield

Voordelen voor zonnepanelenleveranciers

AllShield Blue - De perfecte aanvulling op zonnepanelen

Als zonnepanelenleverancier streeft u ernaar om uw producten en diensten voortdurend te verbeteren. AllShield Blue, een innovatieve, milieuvriendelijke dakcoating, kan uw aanbod versterken en uw klanten extra voordelen bieden. Ontdek waarom AllShield Blue de ideale aanvulling is op uw zonnepanelenbedrijf en hoe het uw klanten kan helpen hun investering te beschermen.

Brandbescherming voor zonnepanelen en omvormers

AllShield Blue verkleint de kans dat bij een brand in de zonnepanelen of omvormers ook het gebouw in brand gaat. Doordat AllShield voorkomt dat de bitumen of isolatie in de brand gaat, wordt de brand minder gevoed en zal minder snel uitbreiden.

Beperking van brandschade en verspreiding van glasdeeltjes

Als het gebouw in brand gaat, vermindert AllShield Blue de kans dat ook de panelen in brand gaan en voorkomt het verspreiding van glasdeeltjes. Dit helpt verdere schade en verliezen te minimaliseren.

Zonnepanelen op voorheen onverzekerde daken

Dankzij de brandbeschermende eigenschappen van AllShield Blue kunnen zonnepanelen nu op daken geplaatst worden waar dit voorheen vanwege verzekeringsbeperkingen niet mogelijk was. Dit vergroot uw potentiële markt en maakt zonnepanelen toegankelijker voor een breder publiek.

Verhoogde efficiëntie van zonnepanelen

De warmtewerende eigenschappen van AllShield Blue zorgen ervoor dat zonnepanelen efficiënter werken, doordat ze minder last hebben van hoge temperaturen. Dit leidt tot betere prestaties en hogere energieopbrengsten voor uw klanten.

 

Door AllShield Blue aan uw assortiment toe te voegen, kunt u zich onderscheiden van concurrenten en een uitgebreider en aantrekkelijker pakket aanbieden aan uw klanten. De extra voordelen op het gebied van brandveiligheid, toegankelijkheid en efficiëntie maken AllShield Blue een uitstekende keuze voor zonnepanelenleveranciers die hun klanten de best mogelijke oplossingen willen bieden. Neem contact met ons op en we vertellen u alles over de mogelijkheden.

voordelen-voor-zonnepanelenleveranciers-Compliance-AllShield-Dutch-Company-voordelen-voor-verzekaars
partner

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.