AllShield

AllShield

Zonnepanelendelen/Zonlease

Zonnepanelendelen/Zonlease

Als partner van Allshield Coatings willen we graag ZonLease introduceren, de financiële lease-oplossing van ZonnepanelenDelen voor zonne-energieprojecten en batterijen. ZonLease is een uniek platform dat investeren in duurzame energie toegankelijker maakt. Met financieringsmogelijkheden variërend van 25.000 tot 800.000 euro bieden wij een veelzijdige optie voor zowel kleine als grote ondernemers.

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, verlaagt ZonLease de drempel voor investeren in groene energie. Dit doen we door krediet toegankelijk te maken, zodat we gezamenlijk de energietransitie kunnen versnellen. Dankzij onze samenwerking met diverse financiers kunnen we de beste financieringsopties aanbieden die passen bij jouw behoeften.

Een bijkomend voordeel is dat de maandelijkse energiebesparingen vaak opwegen tegen de financieringslasten. Dit betekent dat je als ondernemer direct bespaart, een groot voordeel gezien de stijgende energiekosten.

IDaarnaast biedt financiële leasing via ZonLease de mogelijkheid om fiscale voordelen te maximaliseren, waaronder SDE++, ISDE, EIA en KIA.

Van zonnepanelen tot batterijen, ZonLease is jouw partner voor het financieren van een groenere toekomst.

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.