ALLSHIELD

AllShield

Branddag 29 juni 2023

Succesvolle Branddag: AllShield - Dé oplossing voor daken met zonnepanelen

De Branddag was een fenomenaal succes. Met 50 deelnemende bedrijven, allen betrokken bij zonnepanelen en dakbedekking, kunnen we terugkijken op een zeer productieve middag. Deze bedrijven zijn nu overtuigd van de onmisbare waarde van AllShield voor daken met zonnepanelen.

Wil je meer te weten komen over welke verzekeraars dekking bieden voor AllShield? Of ben je nieuwsgierig naar de dakdekkers die AllShield aanbrengen? Misschien wil je in contact komen met brandexperts, tussenpersonen of leveranciers van zonnepanelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We stellen je graag voor aan de juiste partij.

Zet vandaag nog de stap om je dak optimaal te beschermen met AllShield. Vul het onderstaande formulier in om meer informatie te ontvangen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met me op

Maak op 29 juni kennis met het AllShield Blue, de minerale brandwerende coating voor bitumen daken, EPS, ongeschaafd hout, beton en nog veel meer.

Nederland staat voor een grote opgave om de brandveiligheid van de toenemende elektrificatie te waarborgen. Er zijn steeds meer zonnepanelen op woningen, kantoren en industriegebouwen. De gevaren van dakbranden door onverhoopt verkeerd aangesloten of oververhitte systemen worden hierdoor groter. Verzekeringsmaatschappijen zijn zich bewust van de grotere risico’s die zij in hun portfolio’s moeten dekken en nemen aanvullende eisen in hun polissen op.

NEN 6063:2019 & NEN 7250:2021.

AllShield Blue is een 3-4mm dunne minerale coatinglaag laag tussen op bitumen dakbedekking en onder de zonnepanelen aan te brengen. Deze laag bestaat uit AllShield Blue, een A1 onbrandbare minerale samenstelling, versterkt met glasvlies, die voorkomt dat de onderliggende bitumen en isolatie tot ontbranding komt bij een bovendakse PV-panelenbrand of vliegvuur

AllShield Blue is getest bij Kiwa-Tronet en Efectis volgens de NEN 6063:2019 en de NEN 7250:2021 en iedereen is enthousiast over de prestaties van AllShield Blue. Met gepaste trots nodigt Allshield Coatings u dan ook uit voor de open dag in de fabriek van Allshield Coatings. U krijgt de gelegenheid om kennis te maken met de vele voordelen van dit nieuwe systeem door middel van live demonstraties en videopresentaties.

Programma in samenwerking met Efectis Fire Safety Experts

13:30 Inloop met koffie en thee of een frisje
14:00 start demonstratie aanbrengen met SUSKE, de dakcoatingsrobot
14:15 Efectis demonstratie 1: houtwol-krultest op AllShield Blue op bitumen en PVC
14:30 start demonstratie aanbrengen AllShield Blue dmv spuiten
14:45 Efectis demonstratie 2: PV-panelen brand op AllShield Blue op bitumen en PVC

15:00 start demonstratie aanbrengen AllShield Blue met SUSKE, de dakcoatingsrobot
15:15 Efectis demonstratie 1: houtwol-krultest op AllShield Blue op bitumen en PVC
15:30 start demonstratie aanbrengen AllShield Blue dmv spuiten
15:45 Efectis demonstratie 2: PV-panelen brand op AllShield Blue op bitumen en PVC
16:00 napraten onder het genoegen an een versnapering en een drankje

Tijdens deze demonstraties is er gelegenheid tot het stellen van vragen en worden de overige producten van AllShield gepresenteerd:

  • AllShield Red: Minerale coating voor de brandweerstand verhogende bescherming van betonconstructies zoals parkeergarages en infrastructuur.
  • INpakt gevelsystemen: het mechanisch bevestigde gevelsysteem met de look&feel van baksteen.
  • AllShield Black: voor de behandeling en coating van betonstructuren.

Locatie:  AllShield Coatings B.V. | Hoogeveenenweg 29 | 2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel

Esther Zumpolle zonnepanelen adviseur

Esther Zumpolle Solar consulant

Steeds meer bedrijfsdaken worden zonnedaken Esther Zumpolle, Zonne-adviseur bij Gemeente Rotterdam: Als Servicepunt Zon voor Bedrijven helpen wij Rotterdamse ondernemers met de ontwikkeling van hun

Lees verder »
Elwin van der Klis zonnepanelen Projectleider bedrijventerreinen & zorginstellingen

Elwin van der Klis

Netcongestie is deels oplosbaar  Elwin van der Klis, adviseur netcongestie en bedrijventerreinen: “Netcongestie is een bekend obstakel, maar voor bedrijven die zelf zonnepanelen plaatsen, hoeft

Lees verder »

Zonnestroom Nederland

Slim energiesysteem Maarten Landman van Zonnestroom Nederland: “Veel bedrijven hebben grote uitdagingen rondom het krijgen van een grotere netaansluiting. Vanuit Zonnestroom Nederland zorgen wij dat bedrijven en

Lees verder »

Uptempo

200+ innovatieve oplossingenom te verduurzamen Uptempo.nu is een website van Uptempo!, een programma van TKI Urban Energy en CLICKNL, de TKI in de creatieve industrie.

Lees verder »
Gear fire Brandveilg afbouwen AllShield Blue

GearFire

Voor een veilig gevoel Niemand wil het slachtoffer worden van een brand, niet direct, niet de nasleep. Gearfire maakt Nederland brandveilig(er). Gearfire heeft meer dan

Lees verder »

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.